Υπό διάσπαση η Χρυσή Αυγή-Παραιτήθηκε ο Χρήστος Ρήγας-Τον διέγραψε το κόμμα

Με σωρεία καταγγελιών που κλυδωνίζουν τα θεμέλια της παράταξης της Χρυσής Αυγής όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο, υπέβαλλε την παραίτησή του από το κόμμα, ο περιφερειακός σύμβουλος  Δυτικής Ελλάδας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Χρήστος Ρήγας.

Δήλωσε ότι δεν τον εκφράζει πλέον η Χρυσή Αυγή, συνεχίζοντας:

«Έχει καταντήσει ένα μόρφωμα που το διοικεί μια ομάδα βολεμένων ανθρώπων που έχει ξεφύγει από τον πατριωτισμό και τον εθνικισμό και μάλιστα έχει περάσει σε συνεργασία με τους αντιπάλους για προσωπικά οφέλη".

Λίγο αργότερα με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή γνωστοποίησε τη διαγραφή του περιφερειακού συμβούλου Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής της  παράταξης , αλλά και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Χρήστου Ρήγα, κατηγορώντας τον για «υπόγειες διαδρομές» και συναντήσεις με τους «αποστάτες» Μπούκουρα και Αλεξόπουλο.

Ο ανακοίνωση αναφέρει:

«Ο Ρήγας Χ. διεγράφη από το κόμμα μας λόγω υπογείων διαδρομών του και συναντήσεών του με τους αποστάτες πρώην βουλευτές Αλεξόπουλο και Μπούκουρα, που πρόδωσαν την λαϊκή εντολή και τους Έλληνες Εθνικιστές ψηφίζοντας τον μνημονιακό υποψήφιο ΠτΔ της ΝΔ, Σταύρο Δήμα.»