Το τελευταίο "αντίο" του Περιφερειάρχη στον αδελφό του

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτισε σήμερα τον πρωί τον Νίκο Κατσιφάρα, αδελφό του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα, που έφυγε χθες το απόγευμα από την ζωή σε ηλικία 48 ετών, χτυπημένος από την επάρατη νόσο. Συντετριμμένος ήταν ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας από τον πρόωρο χαμό του μικρότερου αδελφού του, στην κηδεία που τελέστηκε από τον Ιερό Ναό Θεοτόκου Περιβλέπτου στα Γιάννενα.

Η ταφή του εκλιπόντος έγινε στο νεκροταφείο πλάι από τον ναό.

Παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλ. Καχριμάνης, ο πρώην Υφυπουργός Βαγγέλης Αργύρης, οι πρώην βουλευτές Ιωαννίνων Θανάσης Οικονόμου και Μιχάλης Παντούλας, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτας, οι Αντιπεριφερειάρχες Γρηγόρης Αλεξόπουλος, Γιώργος Αγγελόπουλος, Γιώργος Γεωργιόπουλος, Βασίλης Αντωνόπουλος, Νίκος Υφαντής, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Δυτικής Ελλάδας Σάκης Μαυρόγιαννης και Σάββας Αυγέρης, ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας Γ. Σουβαλιώτης, ο πολιτευτής Αχαΐας Νίκος Ζαφειρόπουλος, η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας Διονυσία Μαράτου, ο Διευθυντής της Ν.Ε.Α Κώστας Γιωτόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Γιώργος Κυρούσης, ο Περιφερειακός Διευθυντής των ΕΛΤΑ Ηπείρου κ.α.

Τα στελέχη του Γραφείου του Απόστολου Κατσιφάρα αντί στεφάνου κατέθεσαν στη μνήμη του Νίκου Κατσιφάρα χρήματα υπέρ του Ογκολογικού Ξενώνα «Η Ελπίδα».