Σφοδρή επίθεση Καρχιμάκη κατά Μαυραγάνη

Νέα σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης κατά του Αχαιού υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Μαυραγάνη.

Η κόντρα των δύο ανδρών λαμβάνει νέες διαστάσεις έπειτα από τις αιχμές που αφήνει σήμερα ο κ. Καρχιμάκης μέσω twitter και Facebook για τον κ. Μαυραγάνη. Μάλιστα, όπως αναφέρει στην ανάρτησή του το newpost.gr , ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ ανακινεί στη μνήμη του υφυπουργού την υπόθεση με τον μικρό Πάνο Τζαβάρα στην Πάτρα.

«Μετά την σύλληψη, μεγαλοφοροπαραβάτη στην Πάτρα πληροφορούμαι ότι φέρεται να απειλούνται οι έντιμοι οικονομικοί επιθεωρητές, που κάνουν σωστά την δουλειά τους προστατεύοντας το δημόσιο συμφέρον.

Κύριε υφυπουργέ οικονομικών προστάτη των μεγαλοφοροπαραβατών υπονομευτή των ανθρώπων που δοκιμάζονται απο τα μέτρα και την κρίση, μην προσπαθείς να εκδικηθείς έντιμους δημοσίους λειτουργούς, που υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον και κάνουν σωστά την δουλειά τους.

Αυτό που μένει να κάνεις είναι η παραίτηση σου. Αυτό δεν θα καταφέρεις να το συγκαλύψεις. Εδώ, δεν ένοιωσες τίποτα απο τον άδικο χαμό ενος δεκατετράχρονου θα λυπηθείς τους αδυναμούς και τους φτωχούς»; έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Καρχιμάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Με την τελευταία φράση ο κ. Καρχιμάκης υπενθυμίζει την υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου με θύμα τον 14χρονο Πάνο Τζαβάρα - εγγονό του Ανδρέα Δούρου, ιδιοκτήτη της βιομηχανίας Dur - και φερόμενη ως υπαίτια οδηγό τη σύζυγο του νέου υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη, η οποία χτύπησε με το τζιπ της το άτυχο παιδί και δεν το πλησίασε καν μετά το ατύχημα.

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κατηγορεί τον υφυπουργό για αναλγησία υποστηρίζοντας ότι αν δεν λυπήθηκε για το θάνατο ενός μικρού παιδιού, πως να λυπηθεί για τα δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα που επιβάλλει η κυβέρνηση στους πολίτες, ενώ τον καλεί σε παραίτηση.