Στις επάλξεις τα στελέχη

«Επιθετική» επικοινωνιακή πολιτική για τη ΝΔ

-Έρχονται Βορίδης –Σταϊκούρας –Γεωργιάδης και έπεται συνέχεια

Με τις δημοσκοπήσεις να δίνουν αυτοδυναμία και τον «κλοιό» να σφίγγει γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ δηλώνει ανά πάσα ώρα και στιγμή έτοιμη για προσφυγή στις κάλπες και στο πλαίσιο αυτό η κεντρική γραμμή του κόμματος είναι για συσπείρωση της «βάσης», με πρωτοκλασάτα στελέχη να ρίχνονται στη «μάχη» της περιφέρειας. Η Αχαϊα αποτελεί πάντα ένα ιδιαίτερα σημαντικό πεδίο για τη ΝΔ κι όπως τονίστηκε και στη διάρκεια της συνεδρίασης της ΝΟΔΕ το περ.Σάββατο με την έλευση του νέου έτους εντείνεται η «επιθετική» πολιτική. Στο πλαίσιο αυτό το επόμενο διάστημα αναμένεται έλευση σημαντικών κομματικών στελεχών στο νομό, αρχής γενομένης από αύριο Τετάρτη με τον Μάκη Βορίδη στην πίτα της ΔΗΜΤΟ Αιγιαλείας.

«Στόχος μας είναι η άμεση επικοινωνία με τους πολίτες και η ανάδειξη των κατά τόπους προβλημάτων και προτεραιοτήτων, προκειμένου να υπάρξει ένας ρεαλιστικός και εξειδικευμένος προγραμματισμός, επικεντρωμένος στην ουσία των προβλημάτων της Περιφέρειας μας», τονίζουν στελέχη της Ν.Δ. στο πλαίσιο της κομματικής «γραμμής»  από τα κεντρικά του κόμματος.

 

ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Όπως έγινε γνωστό αύριο  Τετάρτη  στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Τέλης» του Αιγίου θα γίνει η εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιάλειας. Αρχικά είχε προγραμματιστεί να παραστεί ο Γραμματέας της Π.Ε. Λευτέρης Αυγενάκης, αλλά λόγω της συνεδρίασης της Π.Ε. του κόμματος , θα παραστεί ο Τομεάρχης Εσωτερικών και Βουλευτής Αττικής της Ν.Δ. κ. Μάκης Βορίδης. Με απόφαση του κ. Αυγενάκη, εξάλλου  οι κ.κ. Μάκης Βορίδης, Ανδρέας Κατσανιώτης και Ιάσονας Φωτήλας θα απουσιάζουν από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής, προκειμένου να παραστούν στην εκδήλωση

 

29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ Κ. ΑΧΑΪΑ Ο Χ. ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ

Την Δευτέρα   29 Ιανουαρίου θα γίνει ανάλογη εκδήλωση στην αίθουσα «Σέρμπος» στην Κάτω Αχαϊα, με ομιλητή τον πρώην υπουργό, βουλευτή  Φθιώτιδας  Χρήστο Σταϊκούρα.

Ο κ. Σταϊκούρας, ανεμένεται να παρουσιάσει το πρόγραμμα της παράταξης για μία νέα διακυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καλώντας τον τοπικό κομματικό μηχανισμό, ψηφοφόρους και φίλους της ΝΔ να βρίσκονται σε εκλογική ετοιμότητα, ώστε οι Ελληνες ν' απαλλαγούν από την «επικίνδυνη κυβέρνηση».

 

4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΜΕ ΑΔΩΝΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Στις 4 Φεβρουαρίου εξάλλου προγραμματίζει η κεντρική εκδήλωση της ΝΟΔΕ Αχαϊας της Ν.Δ. με ομιλητή τον αντιπρόεδρο του κόμματος, Αδωνι Γεωργιάδη.

Για την επιτυχία της εκδήλωσης θα γίνει νέα συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Αχαϊας  και κινητοποίηση των στελεχών και μελών του κόμματος.