Σε πλήρη διάψευση των δημοσιευμάτων για «εξαγωγή» χρημάτων στο εξωτερικό οι Α. Τριανταφυλλόπουλος και Θαν. Παπαδόπουλος

Σε πλήρη διάψευση των όσων αναφέρονται στο διαδίκτυο και τους εμφανίζουν να έχουν βγάλει χρήματα στο εξωτερικό προχώρησαν σήμερα οι πρώην βουλευτές Αχαϊας Ανδρ. Τριανταφυλλόπουλος και Αθ. Παπαδόπουλος.

Ο κ. Τριανταφυλλόπουλος έκανε λόγο για ασύστολα ψεύδη, ενώ τόνισε πως ουδέποτε έβγαλε χρηματικό ποσό εκτός Ελλάδας και πως δεν έχει λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού.

Σε ότι αφορά στο ποσό που εμφανίζεται να έχει ως κατάθεση σε τράπεζα της Ελλάδας και το οποίο ανέρχεται στις 142.000, τόνισε πως πρόκειται για κόπους δουλειά από 10 χρόνων. Ποσό όπως είπε το οποίο άλλωστε έχει δηλώσει στο πόθεν έσχες του.

Παράλληλα ο πρώην βουλευτής Αχαϊας του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε πώς δεν είναι τυχαία η χρονική στιγμή που κάποιοι διαρρέουν δήθεν λίστες και ονόματα, τονίζοντας πως αντί αυτοί που σήμερα κατακλέβουν το λαό να πάρουν τα λεφτά από αυτούς που πρέπει και γνωρίζουν, επιδίδονται σε παιχνίδια εντυπώσεων και παραπλάνησης της κοινής γνώμης.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο πρώην βουλευτής Αχαϊας Θαν. Παπαδόπουλος ο οποίος επίσης συμπεριλαμβάνεται στην αμφιλεγόμενη λίστα με τους νυν και πρώην πολιτικούς που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, να έχει βγάλει ποσό 60.000 περίπου ευρώ στο εξωτερικό.

Ο κ. Παπαδόπουλος διέψευσε κατηγορηματικά πως έχει κάνει οποιαδήποτε κίνηση λογαριασμού σε τράπεζα εκτός Ελλάδας, ενώ τόνισε πως « εάν μετά από 38 χρόνια δουλειάς δεν δικαιολογείται κάποιος να έχει οικονομίες 60.000 τότε μάλλον κάποιοι έχουν χάσει το μέτρο».