Σήμερα η κεντρική εκδήλωση της Αθηνάς Τραχήλη

Σήμερα Τετάρτη 3 Ιουλίου, στις 8.30 μ.μ. στον κήπο του «Apotheosis», στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και Αιγύπτου 1 στην Πάτρα, η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη οργανώνει την κεντρική προεκλογική εκδήλωση της.

Η κ. Τραχήλη από νωρίς θα υποδέχεται τους πολιτικούς της φίλους στον χώρο του «Apotheosis» ενώ μετά τη σύντομη ομιλία της θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της με τίτλο «Με τη δική μου ματιά», που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο και αποτελεί ένα σύνολο πολιτικών κειμένων, θέσεων και απόψεων για την πολιτική κατάσταση στην χώρα και στην Αχαΐα σήμερα.

«Θα είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα η παρουσία όλων στην εκδήλωση της Τετάρτης. Και δεν μιλώ μόνο για τους φίλους μου, αλλά για όλους. Όλους όσοι θέλουν να έχουμε μια πρώτη γνωριμία και συζήτηση για το σήμερα και το αύριο της χώρας και της Αχαΐας. Όσους θέλουν να μοιραστούμε προβληματισμούς, ανησυχίες, στόχους και οράματα για την παραμελημένη περιοχή μας αλλά και για την Ελλάδα που με αφετηρία την 7η Ιουλίου θα ξαναρχίσει να δημιουργεί και να προοδεύει, με πρωθυπουργό μας τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η πρόσκληση είναι ανοικτή»,

αναφέρει σε δήλωση της η κ. Τραχήλη.