Παναγιώτης Κρίκης: Παρουσιάζει τις πρώτες 100 μέρες της θητείας του ως νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας

6 Δεκεμβρίου 2017

 

Δελτίο τύπου

Παναγιώτης Κρίκης: Παρουσιάζει τις πρώτες 100 μέρες της θητείας του ως νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας

 

 

Τις 100 πρώτες ημέρες του Επιμελητηρίου Αχαΐας υπό τον  Παναγιώτη Κρίκη ως νέο Πρόεδρο όλων των μελών του φορέα και τα «8 πρώτα βήματα για το αύριο», παρουσιάζει το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία της ΕΣΗΕΠΗΝ, ο επικεφαλής της Παράταξης «Επιμελητήριο για όλους», πλαισιωμένος από υποψηφίους και συνεργάτες του Συνδυασμού του.

 

Ο κ. Παναγιώτης Κρίκης, ολοκληρώνοντας τη νέα σημερινή του περιοδεία σε πρώην Καποδιστριακούς Δήμους της Πάτρας, δήλωσε ανάμεσα στα άλλα:

«Κατά τις μαραθώνιες διαδοχικές περιοδείες μας σε ολόκληρο το νομό Αχαΐας, διαπιστώνουμε καθημερινά την απουσία της απερχόμενης Διοίκησης του Επιμελητηρίου Αχαΐας και γινόμαστε  αποδέκτες της αγανάκτησης των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και επαγγελματιών. Εισπράξαμε την απογοήτευσή τους, γιατί όπως τονίζουν,  εισέπραξαν το ελάχιστο που θα μπορούσαν από το Επιμελητήριο και έγιναν μάρτυρες της επιλεκτικότητας εκ μέρους της απερχόμενης Διοίκησης απέναντι στις επιχειρήσεις και της προτίμησής της σε συγκεκριμένους κλάδους»

 

Και ο κ. Παναγιώτης Κρίκης συμπλήρωσε:

 

«Είχαμε δεσμευθεί για την παρουσίαση του προγράμματός μας, που πράγματι όχι μόνο έγινε έγκαιρα και αναλυτικά, αλλά γνώρισε ιδιαίτερη απήχηση ανάμεσα στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και επαγγελματίες όλου του νομού. Έφερε ελπίδα και την πεποίθηση για την επερχόμενη αλλαγή εποχής στο Επιμελητήριο!

Πλέον, στην πανηγυρική εκδήλωση της Πέμπτης, θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε ακόμα πιο συγκεκριμένα και στοχευμένα, τις 100 πρώτες ημέρες του Επιμελητηρίου Αχαΐας υπό τη δική μας νέα Διοίκηση και «τα 8 πρώτα βήματα για το αύριο»!

 

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητήριου Αχαΐας κ. Παναγιώτης Κρίκης, επίσης σημείωσε ότι είναι απαραίτητη η συμμετοχή όλων των μελών του Επιμελητηρίου στις εκλογές, ανεξάρτητα ποια από τις 6  Παρατάξεις θα υποστηρίξουν: «Πρέπει όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη να προσέλθουν στις κάλπες, ακριβώς γιατί πρέπει να αποκτήσουμε ένα Επιμελητήριο με δυνατή φωνή, που θα ακούγεται παντού!

Έφθασε ο καιρός να αλλάξει το Επιμελητήριο Αχαΐας!

Και όπως φαίνεται, από τις 12 Δεκεμβρίου, το Επιμελητήριο θα αλλάξει σελίδα και εποχή!»

 

ΥΓ. Δυστυχώς δύο μέρες πριν την ολοκλήρωση της όμορφης πορείας μας  προς τους επιχειρηματίες του νομού μας, η οποία περιοδεία ξεκίνησε εδώ και δυόμιση μήνες, η απερχόμενη Διοίκηση, εξακολουθεί να μην απαντά στα δημόσια ερωτήματά μας: 

1. Τι έγινε με την Αχαϊκή Τράπεζα;

2. Τι έγινε με τα οικονομικά της «Αναπτυξιακής»;

3. Και τι έγινε, με τις άλλες δραστηριότητες που θίξαμε…