Παναγιωτόπουλος: "Πότε επιτέλους θα ολοκληρωθεί η επισκευή των δύο γεφυρών, του Χάραδρου και της Οβρυάς, στην Περιμετρική της Πάτρας;"

Ερώτηση προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών με θέμα «Ολοκλήρωση της επισκευής δύο γεφυρών επί της Ευρείας Παράκαμψης Πατρών (Β601 και Κ635)» κατέθεσαν δώδεκα (12) βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με πρωτοβουλία του βουλευτή Αχαΐας – Τομεάρχη Υγείας και Α’ Αντιπροέδρου της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας, Ανδρέα Παναγιωτόπουλου.

Στην ερώτηση περιγράφονται οι απαράδεκτες και επικίνδυνες, για την ασφάλεια των πολιτών και την απρόσκοπτη μετακίνηση ανθρώπων και αγαθών, καθυστερήσεις, καθώς και τα «πανωτόκια» που πληρώνει ο Ελληνικός λαός, για δύο γέφυρες που εγκαινιάστηκαν πριν από είκοσι χρόνια. Και, όχι μόνον αυτό, αλλά η μία από αυτές κατέρρευσε τον περασμένο Ιούλιο στοιχίζοντας τη ζωή σε έναν συμπολίτη μας.

Στο πλαίσιο αυτό, τα ερωτήματα που τίθενται σχετικά με τον χρονικό ορίζοντα ολοκλήρωσης των έργων, αν υπάρχουν τεχνικά προβλήματα και ποιες είναι οι νέες οικονομικές απαιτήσεις της παραχωρησιούχου, για το καλό των ανθρώπων και του τόπου αποτελεί επιτακτική ανάγκη να απαντηθούν.