Ο Νίκος Νικολόπουλος κατέθεσε σήμερα κιόλας υποψηφιότητα για τις δημοτικές εκλογές του 2023!

 

«Το παιχνίδι ήταν στημένο από παντού και σημαιοφόρος των αχάριστων ο Μαζαράκης, το συνεταιράκι του Πελετίδη».

Αποκαλυπτικός ως προς τους λόγους της μη επίτευξης του στόχου του για την Δημαρχία της Πάτρας, αλλά και ως υποψήφιος δήμαρχος του 2023, εμφανίσθηκε σήμερα ο επικεφαλής της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ», ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, τα στελέχη και τους φίλους του συνδυασμού του στην κατάμεστη αίθουσα του «Πάτρα Παλάς»!

Στην αρχή της ομιλίας του, ο Νίκος Νικολόπουλος, επιβεβαιώνοντας την σφοδρή του επιθυμία και το γνωστό πείσμα του να δει ευημερούσα την πόλη της καρδιάς του, κήρυξε την έναρξη του τετραετούς δημοτικής εκστρατείας της «ΝΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ», λέγοντας:

«Πριν εκθέσω τις σκέψεις μου για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της πρώτης Κυριακής, δηλώνω ότι θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος το 2023! Από σήμερα, λοιπόν, ξεκινάει ο αγώνας. Σήμερα είναι σημαδιακή η μέρα γιατί ξεκινάμε τις διαδικασίες για ν’ αποκτήσει η «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» καταστατική και νομική υπόσταση.

Εμείς έχουμε πρόγραμμα που συνεχώς θα εμπλουτίζουμε. Όλοι έμαθαν τα πλάνα μας. Όλοι ομολογούν ότι εμείς μπορούμε. Κάναμε ένα αξέχαστο προεκλογικό αγώνα. Ήταν ο πιο όμορφος που έχω δώσει ποτέ.

Όμως στον λίγο χρόνο που είχαμε στη διάθεσή μας δεν ήταν δυνατόν να «αποκαθηλωθεί» ο Πελετίδης, που επί 5 χρόνια αλώνιζε μόνος. Παράλληλα, άτομα που διαχειρίζονται τις τοπικές κομματικές εξουσίες συμπεριφέρθηκαν με άφρονες και ιδιοτελείς τρόπους και… ορίστε τα αποτελέσματα».

«Η ΝΔ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ»!

Ακολούθως, ο Νίκος Νικολόπουλος εξιστόρησε με αναλυτικό τρόπο την απόφασή του να κατέλθει υποψήφιος δήμαρχος, αποκαλύπτοντας ότι έλαβε διαβεβαιώσεις από την ηγεσία της ΝΔ ότι θα αφήνετο ελεύθερος να υλοποιήσει το εγχείρημά του. Στη συνέχεια τόνισε ότι χωρίς να το γνωρίζει-όπως πιστεύει- ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εξυφάνθηκε ένα σατανικό σχέδιο από κομματικούς «αρουραίους» και «τρωκτικά» για να διασφαλισθεί η επανεκλογή Πελετίδη!

Έκανε λόγο για απάτριδες που δεν πήγαν στο στρατό, ούτε αυτοί ούτε οι γιοι τους ή που εξασφάλισαν απολυτήρια Νυκτερινών Γυμνασίων για τους κανακάρηδές τους, ώστε με «κάλπικο» τρόπο να μεταγραφούν σε Ελληνικά Πανεπιστήμια, ενώ αναφέρθηκε χαρακτηριστικά και σ’ εκείνους που έχουν γεμίσει τα νεκροταφεία με βηματοδότες!

«Τους άφησα να με υβρίζουν καθ’ όλη τν διάρκεια του προεκλογικού αγώνα. Ξέρω ότι μια μέρα θα παραδοθούν ευτελισμένοι στα μάτια της Πατραϊκής κοινωνίας και των παιδιών τους. Είναι οι ίδιοι, μια πασίγνωστη πια παρακομματική συμμορία, που νοιάζεται μόνο για την πάρτη της και μεγάλη χαμένη των δημοτικών εκλογών είναι η Πάτρα».

Ακόμη, σε μια από τις αποστροφές του λόγου του, ο Νίκος Νικολόπουλος μνημόνευσε τον άλλοτε συμμαχητή του και φίλο του Γιάννη Μάκκα, ο οποίος πριν προκύψει η υποψηφιότητα Παπαδημάτου, του είπε να μην θεωρεί δεδομένη τη συμφωνία, γιατί κι ο ίδιος (ο Μάκκας) δεχόταν πιέσεις να ηγηθεί ψηφοδελτίου! Χαρακτηριστικά, ο ανεξάρτητος βουλευτής επισήμανε:

«Είχα λάβει υπόψη μου αυτόν τον κίνδυνο, ήξερα που πηγαίνω, αλλά ο χαρακτήρας μου δεν μου επέτρεπε να κάνω πίσω. Μία ζωή ναρκαλιευτής είμαι…».

«ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΑΧΑΡΙΣΤΩΝ Ο ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ»!

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο Νίκος Νικολόπουλος επιτέθηκε ονομαστικά στον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας Ανδρέα Μαζαράκη, λέγοντας:

«Είδατε ανακοίνωση της ΝΟΔΕ για την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών; Είδατε να απορρίπτει τον Πελετίδη; Τελείωσε ο προεκλογικός αγώνας και δεν θα διαβάσετε ποτέ τέτοια ανακοίνωση.

Είναι πασίγνωστος ο ρόλος του. Πρόκειται για το συνεταιράκι του Πελετίδη. Είσθε πολλοί εδώ μέσα που γνωρίζετε ότι με παρέμβασή μου εξεδόθη η πρώτη άδεια Καρδιολογικού Κέντρου στην Πάτρα και ξέρετε τους γιατρούς που  την πήραν.

Ο ίδιος άνθρωπος ούτε κι εγώ θυμάμαι πόσες φορές ήλθε στη Λακκόπετρα, όπου παραθέριζα, για να τον βοηθήσω να εκλεγεί νομαρχιακός σύμβουλος. Μην έχετε αμφιβολία, αν παρήλαυναν οι αχάριστοι ο Μαζαράκης θα ήταν ο σημαιοφόρος τους! Αυτός που σήμερα βγάζει τα μάτια της πόλης και των παιδιών της. Αλλά δεν έχει αναστολές. Αρκεί που από Δευτέρα θα συνεχίσει τις παρτίδες τάβλι με το γειτονάκι, το φιλαράκο του Κώστα Πελετίδη στ’ Αραχωβίτικα»!

«ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ»!

Ακολούθως, ο Νίκος Νικολόπουλος αναφέρθηκε και στους «πεμπτοφαλαγγίτες» της Πασοκικής πλευράς, ονοματίζοντας τον πρώην Γραμματέα της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας Μιχάλη Κίτρου, που είναι συνέταιρος στη Β’ Διάγνωση με το Ν. Παπαδημάτο, σε επίρρωση των καταγγελιών του ότι «το παιχνίδι ήταν στημένο από παντού»!

Είπε χαρακτηριστικά: «Τι δεν καταλαβαίνετε; Μια ζωή ο Νίκος Παπαδημάτος επικαλείται τη… συνείδηση των νεοδημοκρατών ψηφοφόρων όταν οι υποψήφιοι δήμαρχοι της παράταξης έχουν αντιπάλους κομμουνιστές ή σοσιαλιστές! Και ο ίδιος, εντελώς ασυνείδητα «φτύνει» την παράταξή του»!

Από τις χειμαρρώδες αναφορές του ανεξάρτητου βουλευτή δεν έλειψαν και τα σχόλια για τις πρόσφατες αποκαλύψεις της κάλπικης σταυροδοσίας συγκεκριμένου υποψήφιου δημοτικού συμβούλου της δημοτικής παράταξης Παπαδημάτου. Υπογράμμισε:

«Στη ΝΔ που γνωρίζω εγώ δεν συνέβαιναν τέτοια πράγματα. Ήδη, οι εκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι Ανδρ. Νικολάου και Π. Ζαφειρόπουλος είπαν ότι δεν μπορούν να συνυπάρξουν με μια εκλογική συμμορία.

Είχε βουίξει η Πάτρα, για ίδια νοσηρά φαινόμενα και στις νομαρχιακές εκλογές. Εξ’ άλλου μια γνωστή παρέα πουλούσε θέματα σε φοιτητές. Η ίδια παρέα που έπαιρνε ένα ευρώ το κεφάλι για να στέλνει πελάτες σε μπαρ.

Όσα κατήγγειλαν δημοσίως οι ανωτέρω δημοτικοί σύμβουλοι τα συμπεριέλαβα αυτολεξεί σε ερώτησή μου προς του συναρμόδιους Υπουργούς και την κοινοποίησα στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Αν πρόκειται για συκοφαντίες να πληρώσουν οι συκοφάντες, αν όχι οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί πρέπει να τιμωρηθούν.

Λέω τα αυτονόητα και αυτά τα αυτονόητα ο κ. Παπαδημάτος τα αντιπαρέρχεται. Δεν έβγαλε άχνα. Τόσος, πια, πολιτικός και κομματικός παχυδερμισμός;»

«ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΦΑΡΜΑΚΗ, ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ»!

Κλείνοντας το κεφάλαιο της κριτικής των παραινέσεων και των αποκαλύψεων, ο Νίκος Νικολόπουλος είπε:

«Η ΝΔ μου έδωσε τα πάντα κι εγώ την ψυχή μου. Αύριο θα ψηφίσω Νεκτάριο Φαρμάκη, χωρίς να έχω κάνει καμία συμφωνία. Άλλοι νεοδημορκάτες είναι αυτοί που συναντήθηκαν με τον Κατσιφάρα για να μην εκλεγεί ο Φαρμάκης. Είναι οι ίδιοι που έστησαν το παιχνίδι με τον Γρ. Αλεξόπουλο. Αλλά, εμένα δεν με λένε Κώστα Χριστόπουλο. Δεν είμαι ευγενής όταν βλέπω να βγαίνουν από τον υπόνομο αρουραίοι. Είμαι μαθημένος σε σκληρό ρόκ όταν ελίσσομαι στα ναρκοπέδια της πολιτικής. Το θυμίζω σε αυτούς με τους οποίους θα συνυπάρξουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ποιο το αντάλλαγμα του Πατούχα για να ψηφίσει αύριο Πελετίδη; Ποια οφέλη είχε η πόλη από τον ταξιδιάρη του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου; Τι συμβολίζει η επίσκεψη στον Πελετίδη του Νίκου Παπαδημάτου- και μόνο σ’ αυτόν- μόλις «αναγορεύτηκε» υποψήφιος δήμαρχος;

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ούτε τυχαία είναι η στάση τούτες τις μέρες του Πέτρου Ψωμά, που όταν με συνάντησε μου ζήτησε, σε περίπτωση που γινόμουν Δήμαρχος, να διαχειρισθεί το Καρναβάλι. Εγώ τα κατά… συνείδηση δεν τα καταλαβαίνω, γιατί κάτι κρύβεται από πίσω και στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο όλα θα τα φέρνω στο φως και θα τα θέτω υπόψη του Πατραϊκού λαού».