Ο Μαρλαφέκας επέλεξε το διχασμό της «Παναχαϊκής Συμμαχίας»!

Ανακοίνωση της πα΄ρατξης Κρίκη: "...Καταλαβαίνουμε, η επιμελητηριακή παράταξη του κ. Μαρλαφέκα ιδρώνει από την αγωνία της και προσπαθεί, ματαίως, να διαμορφώσει συνθήκες επίπλαστης δυναμικής. Και δεν ορρωδεί προς ουδενός! Ακόμη και τη συνοχή της «Παναχαϊκής Συμμαχίας» υπονομεύει, προκειμένου να δείξει ότι το λαϊκό, δήθεν, έρεισμα είναι με το μέρος του. Κούνια που τον κούναγε…

Τα γεγονότα δεν παραποιούνται και ο κ. Μαρλαφέκας είναι υπόλογος. Το παραδέχεται, άλλωστε, ότι έστειλε επιστολή στο Δ.Σ. της «Παναχαϊκής Συμμαχίας». Αρχικά, προ 10ημέρου, εκλιπαρούσε να έχει τη στήριξή της στις επιμελητηριακές εκλογές κι ας λέει ότι ήταν «κείμενο επεξεργασίας». Μόνο χαχανητά σε νήπια προκαλεί η δικαιολογία! Η απαίτηση του τορπίλισε τη συνοχή και την ενότητα της «Παναχαϊκής Συμμαχίας». Ευτυχώς, τότε δεν του έγινε το χατίρι και άφησε λίγες μέρες να περάσουν για να καταλαγιάσει ο θόρυβος. Στο ενδιάμεσο διάστημα επανήλθε και «εκβίασε» απόφαση στήριξης και έκπληκτοι χθες διαβάσαμε ένα σχετικό κείμενο στον τύπο. Ρωτάμε ευθέως: Πότε συνεδρίασε η «Παναχαϊκή Συμμαχία» και έλαβε τέτοια απόφαση; Είναι σύμφωνος ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή και μέλος της «Συμμαχίας» Κώστα Μπακαλάρος; Είναι σύμφωνος ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και μέλος της «Συμμαχίας» Αντώνης Κουνάβης; Συμφώνησαν τα μέλη της «Συμμαχίας» Γιώργος Πλέσσας, Γιάννης Κοντοθόδωρος κ.α.;

Κοντολογίς, κατανοούμε την ανασφάλεια και τον πανικό του κ. Μαρλαφέκα. Εκείνο που δεν συγχωρείται είναι ότι, καθ’ ομολογία του, πρώτος άρξατο χειρών αδίκων και θέτει συνειδητά σε δοκιμασία την «Παναχαϊκή Συμμαχία», προκειμένου να εξυπηρετήσει τις εκλογικές του ανάγκες. Αυτό δεν αλλάζει, το έχει καταλάβει όλος ο κόσμος. Έχει καταλάβει ότι παρακαλάει, «εκβιάζει», διχάζει και όταν εγκαλείται για τις διασπαστικές, πανικόβλητες κινήσεις του, ξεθάβει και συμμαχεί με τον…. Γκαιμπελς.

Και κάτι τελευταίο, για την καθ’ υπαγόρευση, από τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα, εν αγνοία μελών της «Παναχαϊκής Συμμαχίας», χθεσινή ανακοίνωση:

Είναι απαράδεκτο να διαστρεβλώνουν τα λεγόμενα του επικεφαλής της παράταξής μας κ. Παναγιώτη Κρίκη. Ας ανατρέξουν στο σχετικό βίντεο. Έκανε λόγο για ένα και μόνο «κουβαρντόπαιδο». Μην αλλοιώνουν λοιπόν, το νόημα της τοποθέτησής του. Και μην αποσιωπούν ότι στην ίδια συνέντευξή του, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη των φίλων της Παναχαϊκής για τα μέλη της «Συμμαχίας», που επωμίσθηκαν το βάρος να οδηγήσουν την ιστορική μας ομάδα, απαλλαγμένη από τα χρέη, στο δρόμο της καταξίωσης και της Σουπερλίγκας.

Η ταραχή του κ. Μαρλαφέκα δεν του στερεί τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί μπατονέτες…

Υ.Γ.: Η αλήθεια προϋποθέτει αντοχές κι όποιος υποτιμά τη δύναμή της, αποφεύγει το δημόσιο διάλογο. Πάντως, το γεγονός ότι τόσο γρήγορα θα «παρέδιδε πνεύμα» ο κ. Μαρλαφέκας, δεν το φανταζόμασταν…".