Ο Θεόφιλος πήρε το όπλο του! «Προεκλογικές» οι εξαγγελίες για τα ΕΑΣ

Υποψήφιο εκ νέου στην Αχαϊα με τους ΑΝΕΛ θέλουν οι τελευταίες πληροφορίες τον Θεόφιλο Βασιλείου και δεν ήσαν λίγοι αυτοί που χαρακτήρισαν «προεκλογική» την έλευση στο εργοστάσιο της ΕΒΟ Αιγίου την περασμένη Παρασκευή όπου από τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου προχώρησε σε μια σειρά ανακοινώσεων με την προσδοκία της τοπικής κοινωνίας η παρουσία να μην ήταν μόνο επικοινωνιακή αλλά να έχει και πράγματι στο μέλλον κάποιο όφελος σε επίπεδο κυβερνητικής πολιτικής για το εργοστάσιο της πόλης.

Θυμίζουμε ότι ο Θεόφιλος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το εργοστάσιο του Αιγίου και γενικότερα τα ΕΑΣ μπαίνουν σε νέα τροχιά ανάπτυξης και προοπτικής, με 14 συμβάσεις για παραγγελίες που ήδη εκτελούνται για τις ελληνικές και ξένες ένοπλες δυνάμεις αλλά και με δύο νέα μεγάλα προγράμματα στα σκαριά, αυτό της αναβάθμισης του G3 και αυτό της παραγωγής νέου ελληνικού όπλου στον βασικό επιχειρηματικό σχεδιασμό για τους επόμενους μήνες, που θα σημάνουν μεγάλη ώθηση και δεκάδες νέες θέσεις εργασίας!

«Το εργοστάσιο πέρασε δύσκολες στιγμές και μέχρι πριν από λίγους μήνες ουσιαστικά δεν υπήρχε στη διεθνή αγορά. Η κατάσταση όμως αυτή αλλάζει και αλλάζει θετικά, ανοίγοντας νέες προοπτικές για τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα και ειδικότερα για το εργοστάσιο του Αιγίου» σημείωσε στην εισαγωγή του ο κ. Βασιλείου, συνεχίζοντας: «Η κίνηση που ουσιαστικά έδωσε τη μεγάλη ώθηση, αποτελεί και αμετακίνητη πολιτική απόφαση της σημερινής κυβέρνησης για ανάπτυξη της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας και αφορά στην κεφαλαιοποίηση των χρεών των ετών 2003-2014 που έφταναν το 1,261 δισ. ευρώ. Επρόκειτο για μια σοβαρή πολιτική πρωτοβουλία προοπτικής, η οποία βασίζεται επίσης στη διαλειτουργικότητα των τεσσάρων εργοστασίων των ΕΑΣ, επιτυγχάνοντας σήμερα τη μέγιστη και βέλτιστη συνεργασία που στο παρελθόν δεν υπήρχε. Πλέον δεν είμαστε «εγώ» αλλά «εμείς», έχουμε άριστες σχέσεις με τους εργαζομένους και τα σωματεία τους, συζητάμε, τους ακούμε και μαζί προχωρούμε για το λαμπρό μέλλον των εργοστασίων».