"Ξεχειλίζει" η Ξερόλακκα - Καταγγελίες της "Ενωτικής Κίνησης Πάτρας" μετά την επίσκεψη κλιμακίου

Τις απαράδεκτες συνθήκες που επικρατούν στο χώρο της Ξερόλακκας καταγγέλλει η «Ενωτική Κίνηση Πάτρας» μετά τη σημερινή (Δεύτερα 10/09/12) επίσκεψη κλιμακίου της παράταξης με επικεφαλής το Δ. Κατσικόπουλο .

Οι συνθήκες μπορούν να χαρακτηριστούν τουλάχιστον απαράδεκτες και αντίκεινται σε κάθε κανόνα υγιεινής.

*Μετά από τα όσα διαπίστωσε το κλιμάκιο, η «Ενωτική Κίνηση Πάτρας» ζητά από την Δημοτική Αρχή να δώσει στη δημοσιότητα την έκθεση του γιατρού εργασίας για Υγιεινή και Ασφάλεια του χώρου.

*Παράλληλα καλεί την Δημοτική Αρχή να απαντήσει γιατί καινούργια αυτοκίνητα (έξι μηνών) παραμένουν ακινητοποιημένα λόγω έλλειψης ανταλλακτικών καθώς και γιατί το πλυντήριο λειτουργεί χωρίς απορρυπαντικά και μόνο με κρύο νερό.

*Η «Ενωτική Κίνηση Πάτρας» Ζητά από τη Δημοτική Αρχή να εξηγήσεις στους κατοίκους της περιοχής και το σύνολο των κατοίκων της πόλης γιατί θάβονται μέσα σε τόνους σκουπιδιών οι γεωτρήσεις του Βιαερίου και να ενημερώσει για τους κινδύνους αυτών των ενεργειών.

*Τέλος καλεί τη Δημοτική Αρχή να εξηγήσει για την εικόνα που επικρατείς το σημείο όπου υποτίθεται ότι γίνεται ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών και αν αυτό εννοούσε όταν προεκλογικά υποσχόταν πως θ’ αλλάξει την εικόνα της πόλης.

*Η Δημοτική Αρχή καλείται επίσης να δώσει στη Δημοσιότητα την σύμβαση που έχει υπογράψει με τον ιδιώτη για την ανακύκλωση.