Νικολόπουλος: "Είμαι περήφανος που καταψήφισα-Διεγράφη από τους ΑΝΕΛ(VIDEO)

Νεότερη Ενημέρωση 21.10

Ο Νίκος Νικολόπουλος όπως είχε προαναγγείλει ψήφισε "όχι" διαφωνώντας με το άρθρο για τους πλειστηριασμού, με τον Πάνο Καμμένο λίγα λεπτά αργότερα να κάνει πράξη την προειδοποίηση του και να προχωρά στην διαγραφή του.


Στην πρώτη του δήλωση μετά την διαγραφή του ο Αχαιός Ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος δήλωσε περήφανος για τη στάση που κράτησε στην ψηφοφορία:

"...Ανάμεσα στην προστασία των Ελλήνων και την προστασία υπουργικών καρεκλών και κυβερνήσεων, έχω αποδείξει ότι επιλέγω την προστασία των Ελλήνων. Και είμαι περήφανος γι’ αυτό", τόνισε στο enikos.gr σχολιάζοντας την απόφαση του Πάνου Καμμένου να τον διαγράψει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.

Σημειώνεται ότι μετά την απόφαση του Προέδρου των ΑΝΕΛ, για την λήξη της πολιτικής τους συνεργασίας, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος καλεί το πρωί της Παρασκευή σε έκτακτη συνεδρίαση την Πολιτική  Επιτροπή του Κόμματος, προκειμένου να συζητηθούν και να αναλυθούν οι πολιτικές εξελίξεις που προδιαγράφονται.

Αρχική Ενημέρωση 11:15

Δεν πρόκειται να ψηφίσει το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα το βράδυ της Πέμπτης ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Νικολόπουλος.Όπως είπε διαφωνεί με τους πλειστηριασμούς ακινήτων και επεσήμανε ότι είναι «υπόλογος αυτός που είχε υποσχεθεί σεισάχθεια στα χρέη».

«Είναι το ελάχιστο που πρέπει να κάνω» είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.

«Εγώ θα ήθελα οι βίοι μας να είναι παράλληλοι και να συνεχίσω να συνεργάζομαι με τον Πάνο Καμμένο. Θα είναι από εκεί και πέρα δικιά του η απόφαση. Δεν εξαρτάται από εμένα», είπε στον ΑΝΤ1 σχετικά με το αν θα παραμείνει στους ΑΝΕΛ.

Επίσης στην πρόθεση του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκου Νικολόπουλου να καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο στη σημερινή ψηφοφορία στην Ολομέλεια αναφέρεται η εφημερίδα «Τα ΝΕΑ».

«Μείον έναν μετράει, εκτός απροόπτου, από απόψε η... τρεμάμενη κυβερνητική πλειοψηφία την οποία συγκροτούν ο αγαπημένος ΣΥΡΙΖΑ και το κόμμα «Π. Καμμένος και Σία Ανεξάρτητοι Έλληνες». Όπως εγκύρως ενημερώθηκα, ο "μείον ένας", ο οποίος (φέρεται ότι) περιορίζει την πλειοψηφία που κυβερνά στις 154 έδρες, είναι ο γνωστός λατρεμένος σταρ της στήλης Νίκος "Γέροντα η ευχή" Νικολόπουλος» γράφει στη στήλη του ο Γιώργος Παπαχρήστος.

Ο δημοσιογράφος υποστηρίζει, τέλος, ότι ο κ. Νικολόπουλος δέχθηκε τηλεφώνημα την Τετάρτη από τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος, όμως, δεν φαίνεται ότι κατάφερε να τον μεταπείσει.