Μήνυμα νίκης του Τζιτζικώστα από την Πάτρα

Νεότερη Ενημέρωση 22.33

«Μπορούμε να νικήσουμε τον Αλέξη Τσίπρα και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

Αυτό ήταν το κεντρικό μήνυμα της ομιλίας του Απόστολου Τζιτζικώστα, στην Πάτρα, στην εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Παρασκευής, σε αίθουσα του κεντρικού ξενοδοχείου «Αστήρ».

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας απεύθυνε μήνυμα ενότητας προς τα στελέχη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας, εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση, τόσο κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όσο και κατά του Αλέξη Τσίπρα, προσωπικά.

«Μου αρέσει και ξέρω να διεκδικώ. Είμαι αποφασισμένος να κάνω την Νέα Δημοκρατία μεγάλο κόμμα και είμαι σίγουρος ότι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε» τόνισε μεταξύ άλλων, υπογραμμίζοντας την ανάγκη αλλαγής του κόμματος από την βάση του, αλλά και την δημιουργία μιας κοινωνικής συμμαχίας που θα βάζει σε προτεραιότητα τις ανάγκες του πολίτη.

Η αίθουσα αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν γεμάτη από κόσμο εκεί ήταν μεταξύ άλλων ο Θανάσης Νταβλούρος, ο Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Γιάννης Μάκκας, ο Θρασύβουλος Μαυρομάτης, η Νατάσσα Ράγιου, ο Άγγελος Τσιγκρής και πολλά ακόμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Αρχική Ενημέρωση 10:18

Στο νομό Αχαΐας θα βρίσκεται σήμερα, Παρασκευή, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, στο πλαίσιο της υποψηφιότητάς του για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Το πρόγραμμά του:

-16.00’: Επίσκεψη στο Αίγιο – Συνάντηση με φίλους και υποστηρικτές της υποψηφιότητάς του για την προεδρία της ΝΔ από την Αιγιαλεία.

-18.00’: Επίσκεψη στα γραφεία της ΝΟΔΕ Αχαΐας, στην Πάτρα. Συνάντηση με τα στελέχη της ΝΟΔΕ και με εκπροσώπους φορέων (Ιατρικός Σύλλογος, Οικονομικό Επιμελητήριο κ.ά.).

-20.30’: Κεντρική ομιλία στο ξενοδοχείο «Αστέρας» στην Πάτρα.