Κώστας Σβόλης: "Είμαστε εδώ για όλους τους πολίτες, σε όλες τις γειτονιές της πόλης μας"(ΦΩΤΟ)

Η Πάτρα δεν είναι μόνο το ιστορικό της κέντρο, αλλά και πολλές ακόμη περιοχές στην ευρύτερη περιφέρειά της. Μια από αυτές είναι και η Βούντενη, την οποία είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε για μια ακόμη φορά το βράδυ της Παρασκευής 22/9 σε μια όμορφη προεκλογική εκδήλωση των υποψηφίων διαμερισματικών μας συμβούλων.

Μάλιστα, ο διάλογος που έγινε με τους τοπικούς φορείς, κατοίκους και εκπροσώπους
συλλόγων ήταν ιδιαίτερα εγκάρδιος και πολύ εποικοδομητικός, με τη Βούντενη να δείχνει την αγάπη της για τις ιδέες μας και το πρόγραμμά μας.

Από την πλευρά μας, είμαστε πάντα δίπλα στους κατοίκους της συγκεκριμένης περιοχής, οι οποίοι επιθυμούν την αναβάθμιση της Βούντενης. Μάλιστα, μας μετέφεραν για μια ακόμη φορά το παράπονό τους ότι η απερχόμενη Δημοτική Αρχή τους έχει ξεχάσει εντελώς και δεν δίνει καμία σημασία στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Η βελτίωση του αποχετευτικού δικτύου και του φωτισμού, η έλλειψη συγκοινωνίας, η
καθαριότητα, αλλά και ο αποχαρακτηρισμός της περιοχής από το δίκτυο Natura, η σοβαρή αναγκαιότητα για αντιπλημμυρικά έργα και για έργα την αντιμετώπιση κατολισθήσεων και η διάνοιξη και ο καθαρισμός του
μονοπατιού από το χωριό μέχρι την αρχαιολογική περιοχή, αποτελούν δίκαια αιτήματα, στην τακτοποίηση των οποίων θα προχωρήσουμε όταν αναλάβουμε τη Δημοτική Αρχή της Πάτρας.

Η «Πάτρα Ενωμένη» είναι εδώ για να βοηθήσει όλους τους πολίτες, σε όλες τις γειτονιές της πόλης μας!

https://ksvolis.gr/kai-i-vounteni-milise-psifizei-kosta-svoli-fotografies/