Κόντρα Κασσελάκη-Αναγνωστοπούλου - Οι έδρες και ο Γεωργούλης...

Σε κόντρα μεταξύ Στέφανου Κασσελάκη και Σίας Αναγνωστοπούλου εξελίσσεται το θέμα των βουλευτικών εδρών της Νέας Αριστεράς.

Συγκεκριμένα ιδιαίτερη αναφορά στην Σία Αναγνωστοπούλου έκανε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεοπτική του συνέντευξη , στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφερόμενος στο ζήτημα που έθεσε και πάλι αμέσως μετά τις ευρωεκλογές για να επιστρέψουν οι βουλευτές της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ τις έδρες τους στο ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για παλαιότερη δήλωση της βουλευτού Αχαΐας, όταν είχε ζητήσει να να επιστρέψει ο ευρωβουλευτής Αλέξης Γεωργούλης την έδρα του στο κόμμα.

Μάλιστα ο κ. Κασσελάκης σημείωσε πως στην Αχαΐα η απήχηση του ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγάλη , κάτι που αποτυπώθηκε και στο εκλογικό αποτέλεσμα. Γεγονός που κατά τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ υποδηλώνει την αποτυχία του νέου κόμματος.

Η απάντηση Αναγνωστοπούλου

Πάντως από την πλευρά της η Σία Αναγνωστοπούλου δεν άργησε να στείλει την απάντησή της στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Σε ανάρτησή της λίγα λεπτά αργότερα τόνισε:

Είχα πει να μην ξανασχοληθώ. Δυστυχώς, περιφέρεται στα ΜΜΕ και μου κάνει προσωπική επίθεση διαρκώς.
Επαναλαμβάνω για τελευταία φορά ότι τη μια και μοναδική φορά που έθεσα θέμα έδρας ήταν όταν ο (ευρω) βουλευτής βαρυνόταν με καταγγελία για ΠΟΙΝΙΚΌ ΑΔΙΚΗΜΑ. Και φυσικά όχι όταν πήρε αποφάσεις που σχετίζονταν με τη συνείδησή του για λόγους πολιτικούς και ιδεολογικούς.
Τέλος, με τον κ. Κασσελάκη διαφωνώ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ. Και δεν είμαι εγώ που άλλαξα πολιτική όχθη. Πάντα στην ίδια είμαι επί μισό σχεδόν αιωνα. Ο ίδιος το 2015 ήταν πολιτικά και ιδεολογικά υπέρ του κ. Μητσοτάκη και κατά του κ. Τσίπρα. Σήμερα είναι αλλού. Αύριο;