ΚΙΔΗΣΟ Ερυμάνθου: Έκοψε την πίτα(ΦΩΤΟ)

Το Σάββατο 2 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών του δήμου Ερυμάνθου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

"Με μεγάλη συμμετοχή φίλων και μελών του Κινήματος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών του δήμου Ερυμάνθου.

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης διαβιβάστηκε στους παρευρισκομένους μήνυμα του Προέδρου του Κινήματος, Γιώργου Α. Παπανδρέου, όπου εξέφραζε την επιθυμία του να παρευρεθεί, παρότι  ανειλημμένες υποχρεώσεις δεν του το επέτρεψαν, καθώς και τις ευχές του για το νέο έτος.

Στη συνέχεια, διαβάστηκε το ένθερμο μήνυμα του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου, όπου αναφερόταν ότι το Κίνημα και οι προσπάθειες του Προέδρου του αποσκοπούν στην πρόοδο και σε μια καλύτερη Ελλάδα. Επίσης, η Ι.Μ. Πατρών ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Κινήματος να ευλογήσει την πίτα, μέσω δύο απεσταλμένων ιερέων της.

Στη συνέχεια πήραν το λόγο και ευχήθηκαν διακεκριμένα στελέχη του Κινήματος, ενώ δεν έλειψαν και οι παρουσίες γνωστών προσώπων που είχαν απομακρυνθεί από το χώρο, σηματοδοτώντας την ανοδική πορεία και την αυξανόμενη απήχηση του Κινήματος. Ακολούθησε η κοπή της πίτας, γλέντι, χορός και μία βραδιά σε εξαιρετικό κλίμα.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο για την ανταπόκρισή του και για το μήνυμά του καθώς και όλους όσοι συμμετείχαν και συνέβαλαν σε αυτό το ωραίο γεγονός."