Κατσικόπουλος για Ξερόλακκα: "Η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να θολώσει τα νερά"

Ευθεία επίθεση κατά της δημοτικής Αρχής της Πάτρας, εξαπολύει με ανακοίνωσή της δημοτική παράταξη του Δημήτρη Κατσικόπουλου, για την κατάσταση του ΧΥΤΑ της Ξερόλλακας. Η «Ενωτική Κίνηση Πάτρας» αναφέρει τα εξής:

«Με έκπληξη διαπιστώσαμε πως η Δημοτική Αρχή στην προσπάθεια της να «απενοχοποιηθεί» για τα χάλια της Ξερόλακκας, ανέσυρε φωτογραφίες στις οποίες αποτυπώνεται η κατάσταση που επικρατούσε επί ημερών άλλων δημοτικών αρχών στην Πάτρα.

Ειλικρινά δεν περιμέναμε πως στον τρίτο Δήμο της χώρας, θα ερχόταν η στιγμή, που οι τύχες του θα έπεφταν σε χέρια παραγόντων οι οποίοι για να δικαιολογήσουν το χάλι που επικρατεί στην  πόλη, θα χρησιμοποιούσαν ως άλλοθι και θα επικαλούντο άλλες εποχές.

Ενδεχομένως οι ένοικοι της οδού Μαιζώνος πάνω στον πανικό τους από την αποκάλυψη της «Ενωτικής Κίνησης Πάτρας» και το φωτογραφικό υλικό που δώσαμε στη δημοσιότητα, το οποίο αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα της βρωμιάς και της δυσωδίας που επικρατεί επί των ημερών του κ. Δημαρά στο συγκεκριμένο χώρο, να παρεξήγησαν ακόμα και την λαϊκή παροιμία, σύμφωνα με την οποία «τα στερνά τιμούν τα πρώτα».

Δυστυχώς γι’ αυτούς εμάς δεν μας νοιάζουν τα πρώτα αλλά τα στερνά. Αφήστε που στην περίπτωσή τους ισχύει πως τα «στερνά δεν τιμούν τα πρώτα».

Η Δημοτική Αρχή αντί να  καταφεύγει σε αναζήτηση άλλοθι σε άλλες εποχές προκειμένου να αποποιηθεί τις ευθύνες της, καλό θα ήταν έστω και τώρα να κάνει αυτό που πρέπει. Όλα τ’ άλλα είναι εκ του πονηρού και προσπάθειες για  να θολώσει τα νερά.

Δυστυχώς  γι’ αυτή οι πατρινοί έχουν μάτια και βλέπουν.»