Καταγγελία Γκοτσούλια για αποπληρωμή «πολιτικών γραμματίων» αξίας 15.000 ευρώ

Σε καταγγελία σχετικά με θέμα απευθείας ανάθεσης έργου από τη δημοτική αρχή δυτικής Αχαΐας σε ιδιώτη, προχώρησε ο επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Δυμαίων, Διονύσης Γκοτσούλιας.

Σύμφωνα με το κείμενο της καταγγελίας:

«Αυτή η δημοτική αρχή έχει απίστευτο θράσος και επιμένει να αυτοαναιρείται χωρίς πραγματικά να ντρέπεται καθόλου. Συμφωνούσαμε όλοι ότι στο μέτρο που επιτρέπει η νομοθεσία οι προμήθειες, τα έργα, και η παροχή υπηρεσιών να γίνονται σε ντόπιους αφού πρώτα περνούμε εκπτώσεις βάσει προσφορών. Η τακτική της δημοτικής αρχής και μάλιστα σε περίοδο κρίσης είναι να σκορπά το δημόσιο χρήμα αλλά και τα χρήματα των δημοτών, ξεπληρώνοντας προεκλογικά γραμμάτια ώστε να ενταχθούν κάποιοι επαγγελματίες στον συνδυασμό με το αζημίωτο φυσικά.
Τελευταίο κρούσμα η απ ευθείας ανάθεση προμήθειας ηλεκτρολογικού υλικού ύψους 15.000 ευρώ, στην…………………….με έδρα της επιχείρησης την Αθήνα. Ερωτάμε την Δημοτική αρχή
α) Έχει κάποια συγγενική σχέση με μέλος του συμβουλίου …………………..ο οποίος έχει παρεμφερή επιχείρηση που όλοι σχεδόν γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο εντάχτηκε στον συνδυασμό σας
β) Αν όχι και είναι απλή συνωνυμία που βρήκατε αυτήν την επιχείρηση και μάλιστα στην Αθήνα εκθέτοντας τον σύμβουλό σας; Επειδή είστε άσπιλοι και αμόλυντοι όπως λέτε ας απαντήσετε!»