Η ΝΔ επαναφέρει πρόταση για την Αννα Μαστοράκου - Σήμερα ενδέχεται να απαντήσει η ίδια αν θα είναι υποψήφια Δήμαρχος

Έντονες διεργασίες για τις Δημοτικές εκλογές στον Δήμο Πατρέων, βρίσκονται σε εξέλιξη στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες  δεν αποκλείεται και εντός της ημέρας να γνωρίζουμε αν θα υπάρξει υποψήφια Δήμαρχος που θα στηρίζεται από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Πιο συγκεκριμένα  η Νέα Δημοκρατία επανέφερε την πρότασή της στην πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Άννα Μαστοράκου.

Η κυρία Μαστοράκου τις τελευταίες ώρες φέρεται να την εξετάζει και μάλιστα να την συζητά με πρόσωπα του στενού της περιβάλλοντος προκειμένου να λάβει τις τελικές της αποφάσεις.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να απαντήσει και εντός της ημέρας για το εάν την αποδέχεται ή όχι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες  είχε προηγηθεί έντονο παρασκήνιο τις προηγούμενες ημέρες, με τους Αχαιούς βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να επαναφέρουν στην οδό Πειραιώς την πρόταση για στήριξη της κυρίας Μαστοράκου ως υποψήφιας Δημάρχου Πατρέων. Σημειώνεται ότι ανάλογη πρόταση είχε γίνει και παλαιότερα, αλλά η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου ήταν αρνητική.

Ωστόσο οι ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ημερών (ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γρηγόρη Αλεξόπουλου, αλλά και η κινητικότητα στα Δημοτικά του Νίκου Νικολόπουλου) συντόμευσαν τις εξελίξεις στο «γαλάζιο» στρατόπεδο με αποτέλεσμα να επανέλθει η πρόταση για στήριξη σε πιθανή υποψηφιότητα της Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου.

Εάν η πρόταση γίνει αποδεκτή ή όχι θα το γνωρίζουμε σήμερα.