Η κεντρική πολιτική εκδήλωση Ανδρέα Τζουραμάνη την Τρίτη στο Βυζαντινό

Τρίτη 2 Ιουλίου στις 8.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό» η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέα Τζουραμάνη.

Όπως αναφέρει ο κ. Τζουραμάνης στην ανοικτή πρόσκληση που απευθύνει «επειδή η πολιτική για εμένα δεν είναι ξύλινοι και αποστειρωμένοι μονόλογοι, αλλά εστία δημιουργίας και διαλόγου σας καλώ την Τρίτη 2 Ιουλίου στις 8.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο Βυζαντινό (Ρήγα Φεραίου 106) στην κεντρική προεκλογική μου εκδήλωση. Ελάτε να συζητήσουμε, να μοιραστούμε τις σκέψεις και τις αγωνίες μας. Θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά να είστε κοντά μου».

Περιοδεία στο Δήμο Καλαβρύτων

Σε Καλάβρυτα, Δάφνη, Κλειτορία, Πάος και Τριπόταμα περιόδευσε το πρωί της Κυριακής κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής με επικεφαλής τον Γιώργο Παπανδρέου, στο οποίο συμμετείχε και ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας του ΚΙΝ.ΑΛ., Ανδρέας Τζουραμάνης.

Ο Ανδρέας Τζουραμάνης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες του Δήμου Καλαβρύτων, αλλά και με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο και πρόεδρο της Ένωσης Συνεταιρισμών Καλαβρύτων, Θανάση Παπαδόπουλο, για τον πρωτογενή τομέα και τον σπουδαίο ρόλο που  έχει τη δυνατότητα να διαδραματίσει στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, σε όλες τις συζητήσεις που είχε επανέλαβε την ανάγκη οι πολίτες να ψηφίσουν στις 7 Ιουλίου το Κίνημα Αλλαγής, λέγοντας πως «η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι η χρήσιμη και κρίσιμη ψήφος, είναι ένα μεγάλο ναι, σ’ ένα καινούριο όραμα, σε μία σύγχρονη Ελλάδα. Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής σημαίνει ισχυρή φωνή στον κόσμο της εργασίας, των επιχειρήσεων, της επιστήμης, των αγροτών, των συνταξιούχων, των νέων ανθρώπων».

Παράλληλα, εξέφρασε και την αισιοδοξία του για το εκλογικό αποτέλεσμα, επισημαίνοντας ότι «οι πολίτες έζησαν τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ και δεν θέλουν να ξαναζήσουν τις συντηρητικές πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας. Η δημοκρατική μας παράταξη είχε και έχει ως πυξίδα και προορισμό της τον άνθρωπο! Μια παράταξη με βαθιές ρίζες στην κοινωνία, οι οποίες είναι εδώ και είναι έτοιμες να καρποφορήσουν ξανά!».