Ευσταθία Γιαννιά: Ημερομηνία ορόσημο για τη Ν.Δ η 26η Μαΐου»

 «Στην Ευρωπαϊκή Ένωση διαμορφώνονται νέα Οικονομικά δεδομένα και η χώρα μας, πρέπει και επιβάλλεται να έχει ενεργό συμμετοχή, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία που μπορεί να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και να συμβάλλει στην ανάπτυξη, την ευημερία και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Η χώρα μας έχει μετατραπεί σε μια από τις λιγότερο ανεπτυγμένες χώρες της Ε.Ε και αν δεν επιστρέψουμε σε δυναμικούς ρυθμούς ανάπτυξης, σε λίγα χρόνια θα είμαστε πίσω από χώρες που πρόσφατα έγιναν μέλη», ανέφερε η Πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας – Αντιστράτηγος ε.α της ΕΛ.ΑΣ Ευσταθία Γιαννιά, στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός και Κυκλική Οικονομία στην Ε.Ε: Ευκαιρίες για δουλειές και ποιότητα ζωής» της Ευρωβουλευτού και εκ νέου υποψήφιας της Νέας Δημοκρατίας Μαρίας Σπυράκη, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 16 Μαΐου 2019, στο Επιμελητήριο Αχαΐας στην Πάτρα.

Η κα. Σπυράκη που προσφάτως βραβεύθηκε ως η «Ευρωβουλευτής της Χρονιάς» στην κατηγορία Βιομηχανία, Έρευνα και Καινοτομία,  αναφέρθηκε στη νέα οικονομία που αφορά την κυκλική οικονομία και τον ψηφιακό μετασχηματισμό, που αποτελούν το μέλλον και είναι αυτά που θα δημιουργήσουν σταθερές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας και θα χρηματοδοτηθούν με πολύ μεγάλα ποσά από την Ε.Ε το 2021-2027.

«Το μήνυμα των πολιτών στην κάλπη για τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, θα πρέπει να είναι ηχηρό και ξεκάθαρο. Είναι η ευκαιρία, η χώρα μας να αλλάξει άμεσα σελίδα και όραμα. Είναι η ώρα της ενεργοποίησης όλων των πολιτών και η παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία, είναι προϋπόθεση», δήλωσε η κα. Γιαννιά.