Δήμος Πατρέων: "Το εμμονικό παραλήρημα του κ. Παπαγιαβή ξεφεύγει από τα όρια της κοινής λογικής"

 

Από την Αντιδημαρχία Διοίκησης και Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Πατρέων εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση :
Σχετικά με δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου κ. Παπαγιαβή, ο οποίος επανέρχεται εμμονικά στα της διοίκησης του Δήμου, χρειάζεται να ξεκαθαριστεί ότι πρωταρχικός σκοπός της Δημοτικής αρχής είναι να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς όφελος των πολιτών.
Δεν υπάρχουν «αρεστοί» και «ημέτεροι» ούτε «μαγαζάκια» και «παραμάγαζα», γιατί απλούστατα δεν έχουμε καμία δέσμευση ούτε μας καθοδηγούν κομματικά γραφεία, όπως συνέβαινε στο παρελθόν. Φόβο και ανασφάλεια δεν αισθάνονται οι τίμιοι και ευσυνείδητοι υπάλληλοι που μοχθούν καθημερινά, τιμώντας το μεροκάματό τους.
Το εμμονικό παραλήρημα του κ. Παπαγιαβή για τους συνεργάτες του Δημάρχου ξεφεύγει από τα όρια της κοινής λογικής και γι' αυτό δεν μπορούμε να το παρακολουθήσουμε. Υποθέτουμε όμως ότι την ευθύνη για την διοίκηση του Δήμου την έχει η Δημοτική αρχή που επέλεξε ο πατραϊκός λαός και συνεπώς, ας μας επιτρέψει ο κ. Παπαγιαβής, χωρίς δεσμεύσεις πολιτικές, οικονομικές, κομματικές ή συγγενικές θα συνεχίσουμε την προσπάθεια να αξιοποιούμε όσο γίνεται τις γνώσεις και την εμπειρία των υπαλλήλων για το καλό των Πατρινών.