Γιάννης Λαϊνιώτης: Πολλαπλά εγκλήματα με το ξεπούλημα της Αγροτικής

Απαράδεκτη και σκοτεινή χαρακτήρισε την εκχώρηση της Αγροτικής Τράπεζας στην Πειραιώς ο κ. Γιάννης Λαϊνιώτης. Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαίας με τους "Ανεξάρτητους Έλληνες", έδωσε το παρόν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στο κεντρικό κατάστημα της Αγροτικής στην Πάτρα (Αγίου Ανδρέου και Πατρέως) και αφου δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του σε αυτούς ήταν εξαιρετικά καυστικός και αποκαλυπτικός.

"Πρώτον, οι εργαζόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα κληθούν να υπογράψουν νέες συμβάσεις με την Πειραιώς. Κανείς δεν τους εξασφαλίζει ότι θα διατηρηθούν τα εργασιακά τους δικαιώματα. Δεύτερον και χειρότερο: Το 70% της αγροτικής γης είναι υποθυκευμένο στην ΑΤΕ. Αυτό σημαίνει ότι ιδιώτες θα διαχειριστούν την ελληνική γη". πάνω σε αυτό μάλιστα υπενθύμισε ότι ο ίδιος ο κ. Σαμαράς μιλώντας στην Β. Ελλάδα είχε δεσμευτεί να μην πουληθεί η "Αγροτική".

Ο κ. Λαϊνιώτης, είπε επίσης ότι "όλα αποφασίστηκαν εν μια νυκτί με απόλυτη αδιαφάνεια", υπενθυμίζοντας ότι το κόμμα των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη και θα καταγγείλει την μεθόδευση. "Το τίμημα της εξαγοράς είναι χαριστικό. Και μην ξεχνάτε ότι πουλήθηκε το υγιές κομμάτι της Τράπεζας" εξήγησε.

Τέλος ο κ. Λαϊνιώτης χαρακτήρισε "λάθος στα όρια της προδοσίας", να μην έχει το Ελληνικό Δημόσιο δική της ελεγχόμενη Τράπεζα.