Γιάννης Δημαράς: Φασιστικές μεθόδους χρησιμοποιούν οι επαναστάτες της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Mε τη Χρυσή Αυγή και τις μεθόδους της παραλληλίζει ο Δήμος της Πάτρας τους συνδικαλιστές και εργαζόμενους της ΠΟΕ-ΟΤΑ, που επιτέθηκαν σήμερα στους αντιδημάρχους της πόλης την ώρα που αυτοί βρίσκονταν σε καφέ στην Ρήγα Φεραίου, ενώ εξαπολύει δριμύτατη κριτική στην Πρόεδρο των εργαζομένων στον Δήμο Τασία Κυριακοπούλου.

Η ανακοίνωση του Δήμου έχει ως εξής: " Μετά την κατάφορα αντιδημοκρατική τακτική της παρεμπόδισης των συνεδριάσεων του Δημoτικού Συμβουλίου της Πάτρας, οι εξ’ Αθηνών μεταφερόμενοι επαναστάτες  της ΠΟΕ-ΟΤΑ, αποφάσισαν να ευθυγραμμιστούν πλήρως με τις μεθόδους της Χρυσής Αυγής, σε ό,τι αφορά τον προπηλακισμό όσων δεν τυγχάνει να συμφωνούν μαζί τους και έχουν το... θράσος να διαφωνούν.

Καθ΄ υπόδειξη της Προέδρου των εργαζομένων του Δήμου Πατρέων  κ. Τασίας Κυριακοπούλου, επαναστατημένοι εργαζόμενοι- συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΑ που ήρθαν στην Πάτρα με πούλμαν  για να ενισχύσουν τον αγώνα των συναδέλφων τους, στον αποκλεισμό διαρκείας με το ¨έτσι θέλω¨ του Δημοτικού Συμβουλίου, επιτέθηκαν με άθλιο τρόπο, πετώντας μπουκάλια, κόλυβα και εκτοξεύοντας ύβρεις, εναντίον αντιδημάρχων του Δήμου Πατρέων σε δημόσιο χώρο, μιμούμενοι απολύτως την Χρυσή Αυγή και όσα  αρέσκονται να καταγγέλλουν υποδυόμενοι τους επαγγελματίες επαναστάτες.

Τους παραδίδουμε στην κρίση των πολιτών και στην κρίση των εργαζομένων του Δήμου της Πάτρας, όπως και την Πρόεδρό τους η οποία με τεντωμένο το δάχτυλο,  θυμίζοντας άλλες εποχές, υποδείκνυε τους αιρετούς της πόλης στους συναδέλφους της «προστάτες» εξ Αθηνών".