Α. Χριστόπουλος : Η Πάτρα είναι 30 χρόνια χωρίς σχέδιο, κακοδιοικείται συνεχώς

"Ο μινιμαλισμός καταστρέφει τα τελευταία 30 χρόνια την Πάτρα", δήλωσε στο Ράδιο Γ ο Ανδρέας Χριστόπουλος σχολιάζοντας τις δημοτικές εκλογές και το πλήθος των υποψηφίων. Κατά τον Α. Χριστόπουλο δεν υπάρχει σχέδιο, "ούτε υπήρξε ποτέ, σε αντίθεση με άλλες πόλεις που προχωρούν".

Μιλώντας στον Γ. Αναστασόπουλο ο κ. Χριστόπουλος είπε :

* Η ΝΔ Ελλάδα είναι εθνικός ουραγός. Η Πάτρα είναι η μόνη ελληνική πόλη χωρίς κανένα δρόμο προς τα 4 σημεία του ορίζοντα, (προς Πύργο, Κόρινθο, Τρίπολη, Ιωάννινα), αλλά και χωρίς τρένο.

* Η μεγάλη περιουσία της πόλης - πανάκριβα ακίνητα - σαπίζει προκλητικά επί δεκαετίες, μέγιστη απόδειξη ανικανότητας.

* Η Πάτρα δεν υπήρξε ποτέ μητρόπολη στη ΝΔ Ελλάδα. Δεν αγαπήθηκε από τις γύρω πόλεις με δική της ευθύνη. Οι γύρω πόλεις την βλέπουν ως εχθρική πόλη που κλέβει δικές τους ευκαιρίες ανάπτυξης.

* Η πληρότητα της Πάτρας είναι μοναδική. Τα έχει όλα και όμως δεν μπορεί να "πουλήσει" τον εαυτό της και να εισπράξει αυτό που της αξίζει. Πρώτο έγκλημα φυσικά ότι ενώ είναι ένας εξαιρετικός ΠΟΛΛΑΠΛΟΣ τουριστικός προορισμός, δεν υπάρχει σε κανέναν τουριστικό οδηγό, όπως άλλες πόλεις που είναι ασήμαντες σε σχέση με την Πάτρα.

* Ο κ. Οικονομόπουλος έχει προτάσεις για την οικονομική ανάταση της Πάτρας και αυτό τον διαφοροποιεί από πολλούς αντιπάλους του.

* Ο κ. Πελετίδης - αν πιστέψουμε την δημοσκόπηση της DATA - εκλέγεται δήμαρχος Πατρέων δια περιπάτου. Είναι φανερό ότι τον ευννοεί το άφθαρτο του προσώπου του, ο κατακερματισμός των άλλων δυνάμεων, η οργή των πολιτών για τα δεινά και τα ψεύδη. Δεν αποκλείεται να είναι έτσι.

Νωρίτερα, μιλώντας στον MAX FM, (Ν. Ξανάλατος) ο Α. Χριστόπουλος διευκρίνησε ότι στηρίζει τον Ν. Οικονομόπουλο "γιατί είναι φίλος και έχει πρόγραμμα που σε μεγάλο βαθμό με εκφράζει" αλλά όπως διευκρίνισε " δεν με ενδιαφέρει να εκλεγώ δημοτικός σύμβουλος. Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο έχει μόνο συμβολισμό ενώ μου δίνει το δικαίωμα να μιλήσω και από μια διαφορετική θέση από αυτής του δημοσιογράφου".