Αχαϊα: Οι μονομάχοι των δημοτικών εκλογών που πέρασαν στον β΄ γύρο

Οκτώ πρόσωπα σε τέσσερις δήμους της Αχαΐας θα διεκδικήσουν την επόμενη Κυριακή τη νίκη στις δημοτικές εκλογές των πόλεών τους.

Ο μοναδικός δήμος που κατάφερε να αναδείξει δήμαρχο από την πρώτη Κυριακή ήταν ο δήμαρχος Ερυμάνθου, εκεί όπου ο Θεόδωρος Μπαρής κέρδισε με άνεση και ποσοστό 61,38% τις εκλογές παίρνοντας τη δημαρχία.  Από εκεί και πέρα οι αναμετρήσεις για την ερχόμενη Κυριακή έχουν ως εξής:

Δήμος Πατρέων - Ο Κώστας Πελετίδης λαμβάνει ποσοστό 40,60% με τον Γρηγόρη Αλεξόπουλο στο 15,95%. Θα είναι τα δύο πρόσωπα που θα μονομαχήσουν την ερχόμενη Κυριακή.

Δήμος Αιγιαλείας - Ο Χρήστος Γούτος με ποσοστό 33,45% μαζί με τον Δημήτρη Καλογερόπουλο με ποσοστό 29,41% θα διεκδικήσουν τη δημαρχία την ερχόμενη Κυριακή.

Δήμος Δυτικής Αχαΐας - Ο Σπύρος Μυλωνάς με ποσοστό 45,13% θα αναμετρηθεί την ερχόμενη Κυριακή με τον Χρήστο Νικολάου που συγκέντρωσε το ποσοστό του 40,45%.

Δήμος Καλαβρύτων - Ο Θανάσης Παπαδόπουλος έκοψε πρώτος το νήμα της εκλογικής αναμέτρησης με 46,09% και θα διεκδικήσει τη δημαρχεία κόντρα στο δεύτερο και νυν δήμαρχο Γιώργο Λαζουρά, με ποσοστό 40,78%.