Έβαλε ψηλά τον πήχη ο Κικίλιας

Η Αχαϊα βρίσκεται για τη ΝΔ σε πρώτη προτεραιότητα με το βλέμμα σε αυτοδιοικητικές και εθνικές εκλογές

 

Ολοκληρώθηκε χθες βράδυ στην κομματική σύσκεψη στο Patra Palace η διήμερη επίσκεψη του Τομεάρχη Άμυνας και υπεύθυνου για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας της ΝΔ Βασίλη Κικίλια.

Η επίσκεψη του Τομεάρχη Άμυνας του κόμματος ξεκίνησε τη Δευτέρα όπου παρέστη μαζί με τον Χρήστο Σταϊκούρα στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ στην Κάτω Αχαΐα ενώ χθες ο Βασίλης Κικίλιας επισκέφθηκε την 116 Π.Μ. στον Άραξο, τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνα Μαρλαφέκα και μέλη της Διοίκησης του φορέα, ενώ είχε επαφές με στελέχη της Αστυνομίας και τον Εμπορικό Σύλλογο.

Στη διάρκεια της κλειστής σύσκεψης της ΝΟΔΕ παρουσία κομματικών στελεχών αυτό που διεφάνη είναι ότι ο συντονισμός από πλευράς κεντρικής γραμμής αλλά και ο σχεδιασμός από τη ΝΟΔΕ σε επίπεδο Αχαϊας, είναι η ΝΔ να είναι πανέτοιμη καταρχάς για τις Εθνικές Εκλογές αλλά έχοντας σε πρώτη προτεραιότητα και τις Αυτοδιοικητικές όπου ο Β.Κικίλιας ήταν ξεκάθαρος μεταφέροντας το μήνυμα της ηγεσίας της ΝΔ ότι θα κινηθεί με παραταξιακούς υποψηφίους μη αφήνοντας περιθώρια διαρροών από στελέχη του κόμματος.

Άλλωστε τόνισε ότι η Αχαϊα βρίσκεται για τη ΝΔ σε πρώτη προτεραιότητα επισημαίνοντας μιλώντας σε δημοσιογράφους λίγο πριν την σύσκεψη, πως για τη ΝΔ αποτελεί προτεραιότητα η επίλυση των τοπικών προβλημάτων, «με φάρο την αλήθεια». Αναφερόμενος στις επερχόμενες βουλευτικές και αυτοδιοικητικές εκλογές, επεσήμανε πως η ΝΔ διαθέτει άξια στελέχη και βουλευτές στον νομό, αλλά υπογράμμισε πως φιλοδοξία του κόμματος είναι να εκφράσει μεγαλύτερα κομμάτια της τοπικής κοινωνίας.

«Η Αχαΐα και η Πάτρα είναι πρώτης προτεραιότητας για τη ΝΔ σε όλα τα επίπεδα. Στο επίπεδο της επίλυσης των προβλημάτων με ρεαλισμό και αλήθεια, στο επίπεδο το αναπτυξιακό με πραγματικές προτάσεις, των αυτοδιοικητικών εκλογών που έρχονται και των εθνικών, όποτε έρθουν, για την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της ΝΔ, που είναι ένα πατριωτικό, λαϊκό, φιλελεύθερο, κόμμα και φιλοδοξούμε να εκφράσουμε τη συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας.

Όλα τα στελέχη μας πρέπει να βάλουν υψηλό στόχο, που είναι η επίλυση των προβλημάτων της τοπικής κοινωνία, με φάρο την αλήθεια.