«Κυβέρνηση μειωμένων εθνικών ευαισθησιών»

Ο Μάκης Βορίδης από το Αίγιο μίλησε για το μακεδονικό

–την έξοδο από την κρίση –το μεταναστευτικό ζήτημα

 

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου η εκδήλωση για την κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αιγιαλείας. Κεντρικός ομιλητής ο τομεάρχης Εσωτερικών του κόμματος Μάκης Βορίδης που καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους.

Ο Μάκης Βορίδης έκανε εκτενή αναφορά στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και τις ξεκάθαρες θέσεις της ΝΔ ότι «Η Μακεδονία είναι ελληνική και δεν υπάρχει! μακεδονικό έθνος»! ενώ χαρακτήρισε δυστυχή συγκυρία το γεγονός ότι η σημερινή κυβέρνηση είναι «Κυβέρνηση μειωμένων εθνικών ευαισθησιών».

Ο Τομεάρχης Εσωτερικών του κόμματος ανέλυσε το σχέδιο διεξόδου από την κρίση και τους δημοσιονομικούς στόχους εξαπολύοντας «επίθεση» στην κυβερνητική πολιτική και τα συνεχή ψέματα προς τον ελληνικό λαό.

Με αναφορές στο μεταναστευτικό, το ασφαλιστικό και τη μείωση των συντάξεων, τις παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, αλλά και την στήριξη της πολύτεκνης και τρίτεκνης οικογένειας η ομιλία του κ΄.Βορίδη κατέληξε με την ευχή το 2018 να είναι μια καλή χρονιά κι αυτό σημαίνει: εκλογές –κυβέρνηση ΝΔ –πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης! για να επανεκκινήσει η χώρα και η ελληνική οικονομία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων οι βουλευτές του κόμματος Αντρέας Κατσανιώτης και Ιάσων Φωτήλας, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανδρέας Μαζαράκης, οι πρώην δήμαρχοι Αιγιαλείας Στάθης Θεοδωρακόπουλος και Απόστολος Καραφωτιάς, ο επικεφαλής της παράταξης «Αιγιαλέων Πόλις» Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Περ.Παπαγιαννακόπουλος, Γ.Γιοβάς, Βασ.Χριστόπουλος, πολιτευτές του κόμματος, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων της περιοχής.