78 κλασικά πανέμορφα αυτοκίνητα σε Αχαία - Αρκαδία

Η Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Οχήματος (Ε.Λ.Ι.Α.) με την υποστήριξη των ΣΜΑ ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και ΦΙΛΠΑ διοργανώνει για 6η συνεχή χρονιά τον Αγώνα Ακριβείας Ιστορικών Αυτοκινήτων, Arcadia Classic Tour (ACT2020) με επίκεντρο την παραδοσιακή Δημητσάνα.

Ο διήμερος αγώνας περιλαμβάνει συνολικά 250 χιλιόμετρα, με 12 Ε.Δ.Α. μήκους σχεδόν 120 χιλιομέτρων και τουλάχιστον 36 χρονομετρήσεις! Οι διαδρομές καλύπτουν τμήματα της ορεινής Αχαΐας και Αρκαδίας με επίκεντρο το Δήμο Γορτυνίας.

Αφετηρία η Πάτρα όπου με την υποστήριξη του Δήμου Πατρέων ξεκίνησε το Α’ Σκέλος του Αγώνα, το Σάββατο 27 Ιουνίου στις 13:00.

Το Α' σκέλος ολοκληρώθηκε μετά την ανασυγκρότηση στη παραδοσιακή Κοινότητα Μουριάς, το απόγευμα στις 17:00 και αφού οι αγωνιζόμενοι είχαν διανύσει 150 χλμ και έχουν εκτελέσει 6 ΕΔΑ. Η φιλόξενη Δημητσάνα πήρε την σκυτάλη όπου για το βράδυ έχει προγραμματιστεί η κλασική Νυχτερινή ΕΔΑ.

Το πρωί της Κυριακής ξεκίνησε το Β' Σκέλος στις 11:00. Ακόμη 100 χλμ οδηγικής πανδαισίας με 5 ΕΔΑ στο πολύχρωμο καλοκαιρινό τοπίο της Αρκαδικής Γης ως τον τερματισμό μας στην Δημητσάνα.

Κάτω από δύσκολες συνθήκες και τηρώντας όλους τους κανονισμούς ασφαλείας καταφέραμε να σχεδιάσουμε το Arcadia Classic Tour που υπόσχεται να προσφέρει στους συμμετέχοντες την απόλυτη εμπειρία ενός διημέρου Regularity Event.