20χρονη στο Καλούσι Αχαΐας κατήγγειλε τον πατέρα της για βιασμό-Απολογείται την Δευτέρα ο 60χρονος

Kαταγγελία για βιασμό έκανε 23χρονη κόρη για τον 60χρονο πατέρα της, κτηνοτρόφο στο επάγγελμα, κάτοικο στο Καλούσι Αχαϊας.

Ο συγκεκριμένος άνδρας είναι πατέρας πολύτεκνης οικογένειας και η κόρη έκανε την σχετική καταγγελία στην Αστυνομία περιγράφοντας τι ακριβώς έχει συμβεί. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες στην κατάθεσή της αναφέρει και περιστατικό με άλλο άτομο της οικογένειάς της.

Οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από την νεαρή γυναίκα, το έγγραφο διαβιβάστηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και Ανακριτή και άμεσα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Ο άνδρας κρατείται από την Παρασκευή το βράδυ στην Ασφάλεια Πατρών και την Δευτέρα θα περάσει από ανακριτή για να απολογηθεί.

Ο ίδιος δηλώνει πως δεν έχει κάνει το παραμικρό από όσα του καταλογίζει η κόρη του, ενώ ο δικηγόρος του επικαλέστηκε τις μαρτυρίες και των άλλων μελών της οικογενείας του υποστηρίζοντας πως θα υποστηρίξουν τον ισχυρισμό του πατέρα. Μεταξύ των παιδιών του, δύο είναι παντρεμένα και έχουν δημιουργήσει τις δικές τους οικογένειες. Στην ίδια κατάθεση της κοπέλας, γίνεται λόγος και για μία ακόμη απόπειρα βιασμού.

Η υπόθεση εξετάζεται με κάθε προσοχή από τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές της περιοχής και αναμένεται να ξεκαθαρίσει την Δευτέρα.