1ο Διαδικτυακό MeetUp Mindspace Patras για το 2021 με θέμα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΤΟ»

Τα MeetUp είναι μια πρωτοβουλία του Mindspace με στόχο να εμπνεύσουν νέους ανθρώπους που θέλουν να ασχοληθούν με την επιχειρηματικότητα και να γευτούν για λίγο ένα κομμάτι από τον κόσμο του επιχειρείν, ερχόμενοι σε επαφή με άτομα που τόλμησαν κι εν τέλει κατάφεραν να κατακτήσουν μια θέση στο χώρο των πετυχημένων νεοφυών επιχειρήσεων.

Το κεντρικό θέμα της συζήτησης θα είναι: Επιχείρησέ το, και με αυτόν το διφορούμενο τίτλο υπογραμμίζεται ότι για να συσταθεί μια επιχείρηση, πρέπει πρώτα να το τολμήσεις και να ξεκινήσεις.

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές έχουν ήδη κάνει τα πρώτα τους βήματα στον επιχειρησιακό τομέα και πρόκειται να μας μιλήσουν τόσο για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν όσο και για τις ευκαιρίες που τους παρουσιαστήκαν.

Σε αυτό το 1ο MeetUp θα είναι μαζί μας ο κύριος Στέλιος Αρχοντάκης, διευθύνοντας σύμβουλος και ιδρυτής της εταιρείας "BioCoS", και ο κύριος Χριστόδουλος Βηλαράς, ιδρυτής της εταιρείας "MΩLY".

Οι ομιλητές θα μοιραστούν την προσωπική τους εμπειρία και θα αποκτήσουν το ρόλο του μέντορα, καθώς θα κατευθύνουν όλους εμάς στο να κάνουμε πράξη τις άγουρες μεν αλλά καινοτόμες δε ιδέες μας.

Τo event θα λάβει χώρα την Τρίτη 02/03/2021 στις 18:00-19:45 σε διαδικτυακό περιβάλλον μέσω της πλατφόρμας του zoom, και μπορεί να γίνει δήλωση συμμετοχής με δωρεάν κράτηση εισιτηρίου στο eventbrite: https://bit.ly/3k2i6jv

Ταυτόχρονα, θα υπάρχει και ζωντανή μετάδοση μέσω του επίσημου YouTube Channel του Mindspace, ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν το event ακόμα κι όσοι δεν προλάβουν να εξασφαλίσουν μία θέση στον εικονικό χώρο της εκδήλωσης.

Μετά τις παρουσιάσεις των δύο προσκεκλημένων, θα ακολουθήσει Networking με τους ίδιους τους ομιλητές και με την ομάδα μας. Περιμένουμε με χαρά να συμμετάσχετε στην εκδήλωσή μας και να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία πάνω στη νεανική επιχειρηματικότητα.

Σύντομη περιγραφή εταιρειών

H BioCoS είναι μια εταιρεία Βιοπληροφορικής και Βιοτεχνολογίας, που συστάθηκε το 2018, και έχει ως αντικείμενο το DNA, τη μοναδική αυτή «αλυσίδα», που αποτελεί πηγή γνώσης και πληροφορίας για ό,τι φυσικό υπάρχει γύρω μας. Η BioCoS αναπτύσσει συστήματα DNA ταυτοποίησης και ιχνηλασιμότητας στις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία τροφίμων.

Η εταιρεία MΩLY the mythic antidote, είναι μία ατομική επιχείρηση που δημιουργήθηκε το 2017 με έδρα το Βόλο Μαγνησίας και έχει ως αντικείμενο την επεξεργασία βοτάνων. Πιο συγκεκριμένα, ασχολείται με τη δημιουργία πρωτότυπων μειγμάτων βιολογικών βοτάνων σύμφωνα με αξίες γεύσης και δράσης χωρίς food supplement, χωρίς κινδύνους και για κάθε ηλικία.