Ώρα Πατρών: Ο Δήμος εγκατέλειψε τους εργαζόμενους κοινωφελούς

Η Ώρα Πατρών (Γ. Ρώρος) επιτίθεται στον Δήμο Πατρέων για την αδιαφορία του σε σχέση με τους εργαζόμενους κοινωφελούς. Αναφέρει συγκεκριμενα:

"Για άλλη μία φορά φαίνεται η αναξιοπιστία και η διγλωσσία της Δημοτικής Αρχής απέναντι στους εργαζόμενους της κοινωφελούς.

Σήμερα Πέμπτη 22/9 εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα για την τύχη των εργαζομένων της κοινωφελούς 2018. Τις προηγούμενες ημέρες οι εργαζόμενοι ζήτησαν από την δημοτική αρχή αναβολή της εκδίκασης για να προετοιμάσουν καλύτερα την υπερασπιστική τους γραμμή.

Ενώ φάνηκε ότι συμφωνούσε η δημοτική αρχή αιφνιδιαστικά μόλις χθες τους ανακοίνωσε ότι θα επιμείνουν στο να γίνει το δικαστήριο.

Οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε ομηρία τέσσερα χρόνια. Τονίζουμε την πάγια θέση της παράταξής μας για μόνιμες σταθερές θέσεις εργασίας με αξιοπρεπείς μισθούς.

Οι εργαζόμενοι 289 στον αριθμό είναι αυτοί που προεκλογικά ο κ. Πελετιδης, όπως οι ίδιοι τον κατήγγειλαν στο δημοτικό συμβούλιο, τους προέτρεπε να κατασκηνώσουν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας να μονιμοποιηθούν εν μέσω μνημονίων.

Στο δημοτικό συμβούλιο τον κατήγγειλαν ως ψεύτη, που αλλά έλεγε πριν τις εκλογές αλλά μετά, Θα σας μονιμοποιήσω, τους έταζε για να αλλάξει ρότα την επομένη των εκλογών.

Όχι μόνο δεν έφερε το θέμα στο περασμένο δημοτικό συμβούλιο που άλλη είναι η απόφαση αλλά και την έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του ο κ. Δήμαρχος, αλλά ούτε καν το έθεσε την προηγούμενη ημέρα (Τρίτη)  στην Οικονομική επιτροπή που συνεδρίαζε ώστε να τοποθετηθούν οι παρατάξεις.

Καλούμε το Δήμαρχο Πατρέων και τη δημοτική αρχή, να συναινέσουν  στην αναβολή των ασφαλιστικών μέτρων που ζητούν οι εργαζόμενοι και να φέρουν το θέμα να συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο άλλως κρίνονται επιεικώς ως "πολιτικοί παγαπόντηδες".

Τους παραδίδουμε στην κρίση των Πατρινών και των εργαζομένων".