Χιλιάδες κόσμου αναμένονται στην Πάτρα στο 3ήμερο του Καρναβαλιού-Τα πρώτα στοιχεία

Υψηλή είναι η ζήτηση και το ενδιαφέρον στα ξενοδοχεία της Πάτρας και για το καρναβάλι των μικρών που θα γίνει στις 10 Μαρτίου, μια εβδομάδα δηλαδή νωρίτερα από το καρναβάλι των μεγάλων.

Σύμφωνα με την πλατφόρμα της "booking" η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Πάτρας για το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο είναι πάνω από 72% και με βάση όλες τις εκτιμήσεις, αλλά και το ενδιαφέρον του κόσμου, μέσα στο επόμενο διάστημα οι κρατήσεις θα αυξηθούν και το ποσοστό αυτό θα φτάσει το 80% με 85%.

Οι τιμές στα καταλύματα της Πάτρας για το καρναβάλι των μικρών είναι αρκετά καλές και φθηνές σε σύγκριση με το καρναβάλι των μεγάλων, σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με μια κανονική χρονική περίοδο.

Το ενδιαφέρον για το καρναβάλι των μικρών προέρχεται κυρίως από οικογένειες της Αθήνας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής που έρχονται στην Πάτρα για να παρακολουθήσουν ένα ξεχωριστό θέαμα και μια εκδήλωση με χιλιάδες παιδιά που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στην Ελλάδα.

Για το καρναβάλι των μικρών υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και στην βραχυχρόνια μίσθωση, τόσο στο κέντρο της Πάτρας, όσο και σε καταλύματα που βρίσκονται σε παράπλευρες περιοχές.

Αρκετές από αυτές τις οικογένειες που θα επισκεφτούν την Πάτρα πρόκειται να συμμετάσχουν ενεργά και στις παρελάσεις, έχοντας κλείσει στολές σε πληρώματα μέσω φίλων και γνωστών τους.

Να σημειωθεί ότι τα περισσότερα από τα 120 πληρώματα που έχουν δηλωθεί είναι ήδη sold out, δεν υπάρχουν στολές, ενώ ο κόσμος που αναμένεται να παρελάσει θα φτάσει κοντά στις 20.000.