Υποψήφιος με το σπιράλ κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές του 2023 ο Ανδρέας Αγγελόπουλος, χειριστής ταχύπλοων και επιχειρηματίας.

Ο Ανδρέας Αγγελόπουλος γεννήθηκε στο Κάρντιφ της Μεγάλης Βρετανίας το 1981. Μεγάλωσε στην Πάτρα και ζει στα Ζαρουχλέικα. Έχει εργαστεί στην Πάτρα και σε άλλα μέρη της Ελλάδας καθώς και στη Γαλλία στον τομέα των τουριστικών υπηρεσιών.

Έχει υπάρξει επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης-διασκέδασης. Έχει συμμετάσχει σε ερασιτεχνικές παραστάσεις θεάτρου και χορού, ενώ έχει διαγωνιστεί σε τοπικούς και πανελλήνιους αγώνες επαγγελματικού μπιλιάρδου.

Ο ίδιος δηλώνει:

“Δεν έχω συμμετάσχει ποτέ ξανά σε πολιτική κίνηση. Ενδιαφέρομαι για τα κοινά και για τη βελτίωση των συνθηκών ζωής στις συνοικίες της πόλης που ζω και εργάζομαι. Ως δημοτικός σύμβουλος θα προσπαθήσω η Πάτρα να εκμεταλλευτεί επιτέλους της γεωγραφική της θέση και να γίνει προορισμός για τον ευρωπαϊκό και παγκόσμιο τουρισμό ο οποίος την επόμενη δεκαετία θα αναπτυχθεί με τεράστιους ρυθμούς. Σε αυτόν τον στόχο θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις.
Επίσης θα παλέψω ώστε να στραφεί ο Δήμος περισσότερο στις γειτονιές, τόσο μέσα από έργα ανάπλασης, όσο και μέσα από την εκπαίδευση των κατοίκων σε νέες τεχνολογίες και δεξιότητες που θα ανεβάσουν την ποιότητα της ζωής και της εργασίας στην πόλη. Κατεβαίνω με το σπιράλ γιατί πιστεύω πως η πόλη χρειάζεται μια κομματικά αδέσμευτη παράταξη που θα βρίσκει λύσεις χρήσιμες για όλους, ανεξάρτητα από την ιδεολογική τους καταγωγή. Στηρίζω για Δήμαρχο τον Πέτρο Ψωμά γιατί εμπιστεύομαι τις προθέσεις του, γνωρίζω τις ικανότητές του και πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει την πόλη να ξεκολλήσει από το τέλμα”.