Τσιμέκας: Μονοκομματική παρωδία στο Εργατικό Κέντρο

Προ διήμερου ανακοινώθηκε η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο «Συνδικαλιστικό Μέλλον» για τις επερχόμενές εκλογές του Ε.Κ.Π.

Αργότερα ακολούθησε και μια ανακοίνωση του εν λόγωσυνδυασμού με πολιτικέςθέσεις με καποιες από αυτές ουσιωδεις, ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ως ισοπεδωτικες και μηδενιστικες.

Επισης μου ζητηθηκε η συμμετοχη σε ένα «οργανο» το οποίο έκανε για πρωτη φορά μετά από 50 χρονιακατάχρήση του καταστατικου, και διεγραφην αναπολογητος για την πολιτικη μου θεση να μην παρισταμαι στις συνεδριασεις του «οργανου» από ένα σημειο κι επειτα εκδηλωνοντας με αυτό το τρόπο την αντιθεση μου στην ρεβανσιστικη πολιτικη και την σφιχτη κομματικη εξάρτηση τόσο, όσο και για τις επιλεκτικες «περιφρουρήσεις» των κινητοποιησεων που φυσικα οδηγουσαν σε περαιτερω διασπαση το ηδη καταρρακωμενο σ.κ.

Περα και εξω από το αν η νομιμοτητα του απερχομενου οργανου χθες μολις πληροφορηθηκε ότι βγηκε οριστικη δικαστικη αποφαση η οποιακηρυσσει ΠΑΡΑΝΟΜΗ την μεχρι τωρα εμφανιζομενη ως Διοίκηση  του ΕΚΠ και ΑΚΥΡΩΝΕΙ  κάθε αποφαση  του Δ.Σ. και κατεπεκταση και των Γ.Σ

Αρα οι «εκλογες» δεν είναι τιποτε περισσοτερο από προσπαθεια νομιμοποιησης αυθαιρεσιων και βιαιων συμπεριφορων του παρελθοντος με την επιδιωξη «νομιμοποιησης « της τελευταιας ωρας» και τραβηγμενης από τα μαλλια.

Κατοπιν τουτων

Α) Διαχωριζω τη θεση μου από το ψηφοδελτιο «Συνδικαλιστικο Μελλον»

Β)Αποσυρω την υποψηφιοτητα μου (θα αποσταλει κα ισχετικο μειλ)

Γ) Ως προεδρος της ΔΑΚΕ Πατρας καλω τα μελη και τους φιλους της ΔΑΚΕ η τους προσκειμενους στον ιδεολογικο χωρο του κοινωνικου  (ριζοσπατικου) φιλελευθερισμου να μην συρθουν στην διαδικασια νομιμοποιησης ενός μονοκομματικου και παρανομου ΕΚΠ με εκλογες παρωδια που διασπούν το σ.κ. αντι να το ενωνουν…

Συναδελφικα

Γ.Τσιμέκας

Προεδρος ΔΑΚΕ Πατρας