ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS: Όταν το όραμα ενός ανθρώπου γίνεται στήριξη στον συνάνθρωπο

Πόσο σημαντικό είναι στην ζωή να ασχολείται κανείς με αυτό που αγαπά. Να επιδιώκει το μέγιστο και να φτάνει εκεί που το ονειρευόταν. Και στη συνέχεια να θέτει νέους στόχους ακόμα υψηλότερους πάντα σε αυτό που αγαπά και υπηρετεί.

Ο Παναγιώτης Τρίγκας, γιος ενός εκ των πρώτων νεφρολόγων στην χώρα και απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών, μυαλό παραγωγικό, άνθρωπος δοτικός και χαμηλών τόνων πρεσβεύει ότι η ιατρική είναι επιστήμη και τέχνη μαζί. Είναι ο άνθρωπος πίσω από ένα πολύ σημαντικό έργο στον τομέα της Υγείας στην περιοχή μας: Tην πιο σύγχρονη μονάδα χρόνιας αιμοκάθαρσης στη Δυτική Ελλάδα.

Ο ίδιος παραδέχεται ότι πάντοτε ήθελε να προσφέρει τις απόλυτες υπηρεσίες σε μια τόσο σημαντική για τον συνάνθρωπο ιατρική φροντίδα, μιλώντας για ένα προσωπικό του όραμα που ήταν και είναι η διαδρομή ζωής που επιθυμούσε. 

"Έχω ζήσει τους νεφροπαθείς, τους έχω νιώσει, τους έχω «πονέσει» και αισθάνομαι ένας από αυτούς. Έχουμε μία κοινή ιστορία. Δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου ως μη νεφρολόγο', εξηγεί και έτσι καταλαβαίνουμε πως στην Πάτρα και τη Δ. Ελλάδα λειτουργεί την πιο σύγχρονη μονάδα αιμοκάθαρσης.  

Αρκεί να ειπωθεί ότι η μονάδα διαθέτει δύο ορόφους αιμοκάθαρσης με 33 μηχανήματα SURDIAL X της εταιρείας NIPRO τελευταίας τεχνολογίας, όλα αποκλειστικά ON-LINE με χρονολογία κατασκευής το έτος 2021 που φτιάχτηκαν αποκλειστικά για την ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS ΜΟΝ ΑΕ και στάλθηκαν από το Κιότο της Ιαπωνίας.

Οι δε χώροι της Μονάδας είναι εξαιρετικοί, λειτουργικοί και υψηλότατου επιπέδου. Δωμάτια κλιματιζόμενα με κλίνες και πολυθρόνες με ηλεκτρικούς χειρισμούς, ατομικές τηλεοράσεις, εργαστήρια για κάθε αναγκαίο έλεγχο πριν και μετά, 

Δεν είναι όμως μόνο ο σύγχρονος εξοπλισμός. Είναι και οι άνθρωποι που υπηρετούν τους ασθενείς. Στην μονάδα υπάρχουν ιατροί με ειδικότητες όπως νεφρολόγοι, καρδιολόγοι, παθολόγοι αλλά και νοσηλευτικό προσωπικό με εμπειρία και σεβασμό απέναντι στον πάσχοντα, παρέχοντας ακόμα και διατροφικές οδηγίες ανά περίπτωση.

Επειδή στη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο, η TΡΙΓΚΑΣ NEPHROS είναι το όραμα ενός ανθρώπου που το ξεκίνησε, το υλοποίησε στον μέγιστο βαθμό αλλά και το συνεχίζει έχοντας πάντα στο μυαλό του τον νεφροπαθή και όλα όσα χρειάζεται.

INFO: TΡΙΓΚΑΣ NEPHROS Κορίνθου 521 και Β. Ηπείρου 
Tηλ. 2610.322.222 και 6975.208.777