Το Πατρινό Καρναβάλι συνεχίζει ακάθεκτο την επιτυχημένη πορεία του

Το Πατρινό Καρναβάλι 2023 είναι σε εξέλιξη και ξεπερνάει κάθε προηγούμενο.
Οι πατρινοί και κυρίως οι νέοι της Πάτρας παίρνουν ήδη μέρος στις εκδηλώσεις που θα κορυφωθούν με την μεγάλη παρέλαση της τελευταίας Κυριακής, στην οποία οι καρναβαλιστές που θα λάβουν μέρος εκτιμάται ότι θα είναι δεκάδες χιλιάδες.
Πολύ μεγάλη εκτιμάται επίσης ότι θα είναι και η προσέλευση των επισκεπτών, αφού τα στοιχεία από τις κρατήσεις δείχνουν ότι σήμερα η πληρότητα, για το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς, πλησιάζει ήδη στο 100%.
Οι καταστηματάρχες και οι επαγγελματίες της πόλης προετοιμάζονται, για τη μεγάλη γιορτή, να υποδεχτούν και να εξυπηρετήσουν καρναβαλιστές και θεατές.
Οι εργαζόμενοι του Πατρινού Καρναβαλιού και του Δήμου είναι στο πόδι, από το ξεκίνημα των εκδηλώσεων και αφιερώνονται, από το πρωί ως αργά το βράδυ, στο να γίνουν όλα άψογα και το φετινό Πατρινό Καρναβάλι, το πρώτο μετά τα lock down, να είναι ό,τι καλύτερο.
Όλο αυτό το γιορτινό και αισιόδοξο κλίμα ορισμένοι δεν διστάζουν να το υπονομεύσουν, πηγαίνοντας ενάντια στο συμφέρον της Πάτρας, για να χτυπήσουν προεκλογικά τη Δημοτική Αρχή.
Έφθασαν στο σημείο να εκμεταλλευτούν και να δημιουργήσουν «ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ» την αξίωση  ενός δημιουργού, ο οποίος με εξώδικό του απαγορεύει σήμερα, μετά από 30 χρόνια, τη μετάδοση, από το Δήμο, του γνωστού του τραγουδιού, απαιτώντας καταβολή χρηματικού ποσού που φθάνει τα 186.000 ευρώ.
Σε αυτούς που δεν διστάζουν να παίζουν τα πολιτικά τους παιχνίδια στην πλάτη των Πατρινών και του Πατρινού Καρναβαλιού, τους λέμε ότι το Πατρινό Καρναβάλι θα συνεχίσει και φέτος και κάθε χρόνο την ιστορική του διαδρομή, ανανεωμένο με τα μοναδικά χαρακτηριστικά του, τη μαζική συμμετοχή, το κέφι, τον αυθορμητισμό, την ανατρεπτική σάτιρα.
Η πορεία αυτών που δήθεν αγωνιούν για την Πάτρα δεν θα σταματήσει με το Καρναβάλι, θα συνεχίζεται μέχρι τις εκλογές, γιατί είναι γνωστός ο καημός τους και τον γνωρίζει ο πατραϊκός λαός.