Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας για την Πάτρα

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για απάτη

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος ημεδαπού άνδρα. 

Ειδικότερα, άνδρας πραγματοποίησε αγορά ηλεκτρικής κιθάρας μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος, ιδιοκτησίας του δράστη, έναντι του χρηματικού ποσού των (699) ευρώ, χωρίς ωστόσο να έχει παραλάβει το μουσικό όργανο έως σήμερα.

 Σύλληψη τριών ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, τρεις ημεδαποί άνδρες, διότι στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών για υπόθεση αγοραπωλησίας ναρκωτικών,  εντόπισαν τον έναν από τους άνδρες έξω από την οικία του, να παραλαμβάνει από τους άλλους δυο συλληφθέντες, το χρηματικό ποσό των -80- ευρώ. 

Στη συνέχεια, σε σωματική έρευνα που του πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν τα εξής : μικροποσότητα κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των -80- ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. 

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του άνδρα, βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης, (4,3) γραμμάρια κάνναβης και  το χρηματικό ποσό των -320- ευρώ.

Σύλληψη αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και διαμονή στη Χώρα 

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, πέντε αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα.