Τίτλοι τέλους στις 30 Ιουνίου για το Mega Εμβολιαστικό Κέντρο στο Λιμάνι

«Ώρες» μετράει το Μega Εμβολιαστικό Κέντρο που λειτουργεί στο Νέο Λιμάνι της Πάτρας αφού όπως αποκάλυψε στον Max Fm ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος η απόφαση του Υπουργείου Υγείας είναι να παύσει η λειτουργία του από την 1η Ιουλίου.
Σύμφωνα με τον κ. Μπονάνο ο οποίος μίλησε στον δημοσιογράφο Γιάννη Γεωργόπουλο και στην εκπομπή «Πράσινο, κόκκινο σε γαλάζιο φόντο» η απόφαση του Υπουργείου είναι το Εμβολιαστικό Κέντρο να κλείσει και οι εμβολιασμοί, την ώρα που έχει ανοίξει η πλατφόρμα για την 4η δόση ειδικά για τους άνω των 60, να γίνονται στα Κέντρα Υγείας της Πάτρας αλλά και στα Νοσοκομεία της περιοχής.
Ωστόσο ο κ. Μπονάνος στον αέρα του Max Fm 93.4 δήλωσε ότι «Τόσο καιρό οι εμβολιασμοί διενεργούνταν σε έναν πολιτισμένο χώρο και από στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων τα οποία  θα ξαλάφρωναν την πίεση στη Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και τα Νοσοκομεία. Αντί να φύγουν οι εμβολιασμοί από εκεί και να τους κάνουν οι πολίτες μόνο στο Εμβολιαστικό Κέντρο και έτσι να απελευθερωθεί το προσωπικό της ΠΦΥ και των Νοσοκομείων, τώρα πέρα από τα καθήκοντα τους θα επιφορτιστούν και με τους εμβολιασμούς.»