Τέσσερις (4) αθλητές - τοξότες του Α.Ο. Πατρών Ερμής με την Εθνική Ομάδα στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο(ΦΩΤΟ)

Μετά την κατάκτηση των πρωταθληματικών τίτλων και τους  δύο αγώνες πρόκρισης Εθνικών Ομάδων Τοξοβολίας  οι: Στρεμμένου, Αλεξοπούλου, Παπακωνσταντόπουλος και Στολάκης, εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Νέων στη Σόφια που θα γίνει στις 15 -20 Απριλίου, ενώ θα αγωνιστούν και στο Open Archery Tournament  12-14 Απρίλιου, ενώ θα αγωνιστούν και στο Open Archery Tournament  12-14 Απρίλιου,  πάλι στη Σόφια της Βουλγαρίας. 

Τιμή και υπερηφάνεια για τον ΑΟΠ ΕΡΜΗ που τα τέσσερα (4)  από τα έξι (6) μέλη της Ελληνικής Αποστολής,  είναι  οι αθλητές του, στον πρώτο τους  μάλιστα Διεθνή αγώνα με την Εθνική Ομάδα τοξοβολίας.



Η Στρεμμένου Έλενα με μια πολύ υψηλή επίδοση στον αγώνα επιλογής νεανίδων αλλά και την τρίτη θέση  που εξασφάλισε στον αγώνα επιλογής γυναικών ,απέδειξε ότι βρίσκεται σε τροχιά  δυνατών επιδόσεων και μεγάλων εξελίξεων και θα  αγωνιστεί στην  κατηγορία Ολυμπιακού τόξου U18.

Η Αλεξοπούλου Αναστασία βρέθηκε πολύ κοντά στην κατάρριψη του πανελληνίου ρεκόρ ανοιχτού χώρου νεανίδων,  δίνοντας ελπίδες για μια πολύ καλή θέση  στην ευρωπαϊκή κατάταξη νεανίδων σύνθετου τόξου.

Ο  Παπακωνσταντόπουλος Γιώργος θα αγωνιστεί στο σύνθετο τόξο εφήβων, ενώ μαζί με την Αλεξοπούλου  στο    μικτό ομαδικό τους  διεκδικούν μια δυνατή  θέση στην Ευρωπαϊκή κατάταξη.

Με τους ίδιους στόχους, ο Στολάκης Άγγελος θα μας εκπροσωπήσει στο σύνθετο νέων ανδρών καθώς και στο μικτό ομαδικό U21 μαζί με την συναθλήτρια του Μελισσουργού Νάσια( Αθήνα).

Ο προπονητής του Α.Ο.Πατρών Ερμή, κ. Στρεμμένος δηλώνει :

"Νιώθω πολύ υπερήφανος για την προσπάθεια των αθλητών μου, και του συλλόγου μας. Ανοίγει μια νέα  σελίδα  για την εξέλιξη των νεαρών αθλητών. Είμαστε προσγειωμένοι και σε εντατικό προπονητικό πλάνο έτσι ώστε να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι εμπειρία  που θα κερδίζουν τα παιδιά  μας ,στο European Youth Cup θα  είναι το εφαλτήριο για υψηλότερες επιδόσεις και το καλύτερο  κίνητρο για την προσωπική και αγωνιστική τους ανάπτυξη. Είμαι αισιόδοξος ότι θα επιστρέψουμε  από τη Σοφία με πολύ καλές θέσεις."