Συνεχίζονται οι παράλληλες δράσεις του Art Walk Πάτρας

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 21:00 μ.μ. στην Πλατεία Όλγας θα παρακολουθήσουμε σε μια ανατρεπτική παράσταση την Ομάδα Θεάτρου δρόμου X-SALTIBAGOS.
Η ομάδα θεάτρου δρόμου X-SALTIBAGOS είναι μια ομάδα καλλιτεχνών τσίρκο, που από το 2002 δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη την Ελλάδα με έδρα τους την Πάτρα. Ως ξυλοπόδαροι, κλόουν, ισορροπιστές, ακροβάτες, ζογκλέρ, μίμοι και χορευτές έχουν δώσει εκατοντάδες  παραστάσεις, σε σχολεία, θέατρα και αμέτρητες πλατείες της Ελλάδας με την συνεργασία δήμων και ιδιωτικών φορέων.

Οι καλλιτέχνες της ομάδας έχουν παρακολουθήσει μαθήματα σε σχολές τσίρκο και χορού στο εξωτερικό (Ισπανία, Γαλλία) και πολλά  σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Με αυτή τους την παράσταση έρχονται να πλαισιώσουν με τη φαντασία και τη δημιουργική τους έκρηξη το ArtWalk 8.

Η συμμετοχή του κοινού σε όλες τις παράλληλες δράσεις του ArtWalk 8 είναι ελεύθερη και δωρεάν για όλους τους πολίτες.

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν, να γνωριστούμε από κοντά!

Μην ξεχνάτε ότι θα μας βρείτε καθημερινά από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου στην Πλατεία Όλγας!

Τo ArtWalk 8 τελεί υπό την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, την θερμή βοήθεια του χρυσού χορηγού VECHRO (ελληνική βιομηχανία χρωμάτων) και των μεγάλων χορηγών Χρυσανθόπουλος Α.Ε. (πατρινή εταιρία ανυψωτικών μηχανημάτων), ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ(αυτοκινητόδρομος Ελευσίνα – Πάτρα - Πύργος) και Coffeebrands (πατρινή αλυσίδα καφέ).

Περισσότερες πληροφορίες για τον οργανισμό και τις δράσεις του μπορείτε να βρείτε:

στην ιστοσελίδα www.artinprogress.eu στο Facebook Art In Progress και ArtWalk ή στο instagram artinprogress.patras και artwalk_festival.