Συνεχίζονται οι καταθέσεις για την σπιτονοικοκυρά της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τα αίτια θανάτου της σπιτονοικοκυράς του εν διαστάσει ζεύγους Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη, ενώ αύριο στο Ειρηνοδικείο Πατρών θα συζητηθεί και η αίτηση αποσφάγισης της διορόφου κατοικίας της Ευγενίας Κούτρα- Θεοδωροπούλου.

Η δικογραφία δεν έχει ολοκληρωθεί από την Ασφάλεια της Πάτρας, που έχει αναλάβει μετά από εισαγγελική εντολή να εξετάσει τις συνθήκες θανάτου της Ευγενίας Κούτρα. Η ολοκλήρωση της έρευνας αναμένεται μετά από αρκετές ημέρες, δεδομένου ότι υπάρχουν αρκετοί μάρτυρες που δεν έχουν καταθέσει ακόμη, όπως είπε  ο Κωνσταντίνος Λεων, δικηγόρος συγγενών της σπιτονοικοκυράς.

Μάλιστα μεταξύ αυτών που θα κληθούν να καταθέσουν στην Ασφάλεια Πάτρας είναι ο Μάνος Δασκαλάκης, αλλά και η Ρούλα Πισπιρίγκου ( γι αυτήν θα υπάρξει ειδική διαδικασία, καθώς είναι προφυλακισμένη).

Ηδη στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση έχουν καταθέσει ο φυσικοθεραπευτής της Ευγενίας Κούτρα και οι δύο γυναίκες που κατά καιρούς την βοηθούσαν. Οπου μίλησαν τόσο για τις σχέσεις του ζευγαριού με την σπιτονοικοκυρά, όσο και για τα αντικείμενα που υπήρχαν στο σπίτι , αλλά και τις οικονομικές συναλλαγές , από την στιγμή που ο Μάνος Δασκαλάκης είχε πληρεξούσιο για να χειρόζεται τους λογαρισμούς της Ευγενίας Κούτρα. 

Αύριο το αίτημα αποσφράγισης

Εξάλλου, αύριο το πρωϊ  στις 9 αναμένεται να συζητηθεί στο Ειρηνοδικείο Πάτρων η αίτηση αποσφράγισης της κατοικίας της σπιτονοικοκυράς, που έχει υποβληθεί από τους δικηγόρους των συγγενών της.

Να σημεωθεί πως το προηγούμενο διάστημα συμβολαιογράφος παρουσία αστυνομικών είχε σφραγίσει την είσοδο του σπιτιού, καθώς υπήρχαν άτομα που είχαν εισέλθει στην οικία.

Η συμβολαιογράφος έχει καταγράψει λεπτομερώς την κινητή περιουσία που εντόπισε στο σπίτι και εφόσον το δικαστήριο ανάψει το "πράσινο φως" θα γίνει αποσφράγιση της οικίας και οι δικηγόροι μαζί με τους συγγενείς θα μπουν για να διαπιστώσουν εάν υπάρχουν αντικείμενα που λείπουν , με βάση όσα οι ίδιοι είχαν εντοπίσει στο παρελθόν.

Ενώ και ο ενδιαφερόμενος αγοραστής του ακινήτου θα περιηγηθεί στους χώρους του.