Συνεχίζεται την Τρίτη η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Αύριο Τρίτη 7 Φεβρουαρίου συνεχίζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας Δασκαλάκη.

Ο εν διαστάσει σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης, θα συνεχίσει την κατάθεσή του, απαντώντας στις ερωτήσεις του δικηγόρου της, Αλέξη Κούγια, ο οποίος μετά την πρώτη του κατάθεση, προσπάθησε επικοινωνιακά να αποδυναμώσει τα όσα είπε, δηλώνοντας στις 31 Ιανουαρίου:

«Αν αντιληφθεί την υπερασπιστική μας γραμμή την οποία αναπτύξαμε προφορικά και την καταθέσαμε εγγράφως, με αδιάσειστα στοιχεία αντικρούεται η κατηγορία. Είχαμε και μια ευχάριστη έκπληξη. Ο σύζυγος της κας κατηγορούμενης κατέστρεψε εντελώς το κίνητρο το οποίο έχει αναπτύξει αρχικά ο εισαγγελέας που έκανε την πρόταση στο συμβούλιο και το οποίο δέχτηκε το συμβούλιο. Είπε πράγματα που ουσιαστικά δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που ανέφερε στην πρόταση του ο εισαγγελέας, ενώ το επιχείρημα του εισαγγελέως για το κίνητρο ότι σκότωσε τα παιδιά για να κρατήσει τον σύζυγο της, ο κύριος Δασκαλάκης είπε ότι σκότωσε το παιδί για να τον εκδικηθεί. Όμως δυστυχώς δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας, στις 7 του μηνός κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος».

Ποιοι θα είναι οι μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πολύκροτη δίκη θα κληθούν να καταθέσουν συγγενικά πρόσωπα, δύο φυσικοθεραπευτές από την Πάτρα, ιατροδικαστές και άλλοι επιστήμονες.

Υπέρ της Ρούλας Πισπιρίγκου θα καταθέσουν οι: Δήμητρα Πισπιρίγκου (αδελφή), Ελένη Λεγάτου (μητέρα), ο πατριός της και ο θείος της, Φώτης Δούβρης (φυσικοθεραπευτής), Σπύρος Τσιρώνης (φυσικοθεραπευτής), Χρήστος Κραβαρίτης (ιατροδικαστής), Γεώργιος Σεδεράς (μάρτυρας ειδικών γνώσεων), Αριστείδης Τσατσάκης (τοξικολόγος), Ιωάννης Αϊβατίδης (ιατροδικαστής), Ανδρέας Καραμέρης (παθολογοανατόμος) και Ουρανία Δημακοπούλου (ιατροδικαστής).