Συναντήσεις της Άννας Μαστοράκου σε Νιφορέικα, Καλαμάκι, Λιμνοχώρι και Λακκόπετρα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου έχει ήδη ξεκινήσει και η Αννα Μαστοράκου πυκνώνει τις περιοδείες της ανά την Αχαΐα και τις συναντήσεις της με τους πολίτες της περιοχής.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:
"Επόμενοι σταθμοί για την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο με τον συνδυασμό «Μπροστά για όλους» του Νεκτάριου Φαρμάκη, ήταν τα Νιφορέικα, το Καλαμάκι, το Λιμνοχώρι και η Λακκόπετρα, εκεί όπου είχε την ευκαιρία να συναντήσει φίλους και να ακούσει τα προβλήματα των κατοίκων, με κυρίαρχο εκείνο της άρδευσης.

Όπως αναφέρουν οι πολίτες των παραπάνω περιοχών της Δυτικής Αχαΐας – κι όχι μόνο – οι γεωτρήσεις, πλέον, δεν επαρκούν και σε συνδυασμό με την κακή ποιότητα του νερού, το αποτέλεσμα είναι η μειωμένη παραγωγή. Όπως μας μεταφέρθηκε χαρακτηριστικά, ο κόσμος της περιοχής περιμένει εναγωνίως τον αγωγό που θα συνδέει με το φράγμα του Πηνειού προκειμένου να λυθεί το θέμα της άρδευσης στον κάμπο της Δυτικής Αχαΐας".

379657634_995163761691017_5814572516654766846_n_1.jpg

Παράλληλα, σοβαρό ζήτημα υπάρχει και με τον χαρακτηρισμό χωραφιών ως δασικά. Όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά: «Πώς θα υπάρξει τουριστική ανάπτυξη στην περιοχή μας όταν χωράφια μέχρι τη θάλασσα έχουν χαρακτηριστεί δασικά; Και πώς θα προχωρήσουμε μπροστά όταν χρησιμοποιούνται χάρτες του 1946; Και τέλος, πώς θα δημιουργηθούν και θα γεμίσουν από κόσμο καταλύματα, όταν οι κάτοικοι δεν μπορούν να πάρουν ένα χαρτί από το Δασαρχείο;».

Η Αννα Μαστοράκου συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις περιοδείες της, ενώ παράλληλα εντείνει τις ετοιμασίες και για την προεκλογική της συγκέντρωση που θα γίνει τη Δευτέρα (21:00) στο «Royal» Πάτρας".