Συνάντηση Τζανάκου με τη νεολαία της Πάτρας "που μπορεί να αλλάξει την πόλη"

Με χαμόγελα και  με την αστείρευτη ενέργεια που έχουν οι νέοι, πραγματοποιήθηκε μια ανοιχτή, αυθόρμητη και χωρίς πρωτόκολλο συζήτηση με  νέους και νέες της πόλης μας.  Πέρα από την επικαιρότητα, συζήτησαν το πως φαντάζονται την συμμετοχή τους στα κοινά. Πως θα ήθελαν την ανάπτυξη και το μέλλον της Πάτρας. Πώς θα δημιουργήσουν μια πόλη στην οποία θα θέλουν να ζήσουν.

 Κάτω από αυτές τις όμορφες συνθήκες πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα η συνάντηση σε γνωστό καφέ. Η συνάντηση έγινε  με τον υποψήφιο Δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα η δική μας πόλη», Νίκο Τζανάκο.

   Η νέα γενιά σε πείσμα των καιρών και όσων υποστηρίζουν το αντίθετο, είναι έτοιμη να συνδράμει και να  έχει ενεργό συμμετοχή στα κοινά της πόλης μας. Οι φρέσκιες ιδέες, η καθαρή ματιά, η γνώση των νέων τεχνολογιών και οι καινοτόμες πρακτικές, ενισχυμένες με την κατάλληλη γνώση και εμπειρία, είναι αναγκαία ώστε  να ολοκληρωθεί ένα αξιόπιστο πρόγραμμα, αλλά και να στελεχωθεί η Δημοτική Παράταξη ενόψει των εκλογών του Μαΐου.

 Oi νέοι μπορεί πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά να αλλάξει το πρόσωπο της πόλης. Με χαμόγελα σαν αυτά, θα υπάρξουν σίγουρα όμορφα αποτελέσματα για την πόλη μας.

   Θεωρείται αυτονόητο πως κυρίαρχος στόχος όλων μας, πρέπει να είναι η δημιουργία κατάλληλων συνθηκών και προϋποθέσεων ανάπτυξης και δημιουργίας θέσεων εργασίας, ώστε  οι νέοι και οι νέες μας να μην αναγκάζονται να φεύγουν από την πόλη, πόσο μάλλον από τη χώρα.

   Με στόχο η νέα γενιά να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, η παράταξη είναι αποφασισμένη να συνεχίσει αυτή την πρωτοβουλία και να δείξει απόλυτη εμπιστοσύνη στους νέους και τις νέες της πόλης μας. Προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχιστούν και θα διευρυνθούν ανάλογες συναντήσεις. Με ένα νεανικό χαμόγελο και ακούραστη προσπάθεια.