Συνάντηση Γραμματείας Οργανωτικού ΝΔ με τον Πρόεδρο και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δυτ.Αχαΐας

Ο Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων νήσων Νίκος Γιαννούρης,ο Συντονιστής Δυτικής Ελλάδας Αντώνης Μπέκος και ο Τομεάρχης Αχαΐας Φώτης Σκληρός, επισκέφθηκαν τα γραφεία της ΝΔ στη Δυτική Αχαΐας.

"Συζήτησαν με τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο., για την ιδιαίτερη αξία και τη βαρύτητα της ψήφου στις επικείμενες Ευρωεκλογές υπογραμμίζοντας τη σημασία της επιστολικής ψήφου.

Συνάντηση Γραμματείας Οργανωτικού ΝΔ με τον Πρόεδρο Βασίλη Κανελλόπουλο και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δυτικής Αχαΐας
Στην πορεία προς τις εκλογές, η Γραμματεία Οργανωτικού Αχαΐας, θα προγραμματίσει σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. και νέα επίσκεψη, μετά το Πάσχα, σε μια διευρυμένη συνάντηση με αυτοδιοικητικά στελέχη και τη βάση της Νέας Δημοκρατίας στη δυτική Αχαΐα.

Συνάντηση Γραμματείας Οργανωτικού ΝΔ με τον Πρόεδρο Βασίλη Κανελλόπουλο και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Δυτικής Αχαΐας
Η Γραμματεία Οργανωτικού υπό την καθοδήγηση του Στέλιου Κονταδάκη Γραμματέα οργανωτικού και Διευθυντή του Προέδρου της Νέας δημοκρατίας, βρίσκεται πάντα δίπλα στις τοπικές οργανώσεις, καταγράφει προβλήματα, αστοχίες, προτάσεις και τα μεταφέρει τόσο στο Κόμμα όσο και στην Κυβέρνηση με σκοπό την από κοινού εύρεση λύσης για την ανάπτυξη και την ευημερία στις τοπικές κοινωνίες.

Υπενθυμίζουμε ότι η καταληκτική ημερομηνία στους ειδικούς καταλόγους για την επιστολική ψήφο είναι η 29.04.2024. Μέχρι τότε παραμένει ανοιχτή η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων άσκησης του εκλογικού δικαιώματος μέσω επιστολικής ψήφου.Αυτό αφορά τόσο τους Έλληνες που διαμένουν στο εξωτερικό αλλά και τους ετεροδημότες στο εσωτερικό της χώρας.

Συνεχίζουμε σε κάθε εκλογική μάχη, προχωράμε ΣΤΑΘΕΡΑ, ΤΟΛΜΗΡΑ, πάμε τη Ελλάδα ΜΠΡΟΣΤΑ!"