Στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο ο Βασίλης Αϊβαλής

«Η παράταξη μας «Πάτρα Σπουδαία και Πάλι» επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου στην Πάτρα και είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον Πρόεδρό του κ. Γιάννη Καλαβρουζιώτη», ανέφερε σε ανάρτησή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Βασίλης Αϊβαλής, υπογραμμίζοντας ότι: Η ανάγκη συνεργασίας της Δημοτικής Αρχής με τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της περιοχής μας είναι άμεση και επιτακτική.

«Η μη αξιοποίηση της γνώσης και της τεχνογνωσίας που παράγεται σε αυτά αλλά και του πολυπληθούς ανθρώπινου επιστημονικού δυναμικού που διαθέτουν, στην προσπάθεια επίλυσης μιας σειράς προβλημάτων που αντιμετωπίζει η πόλη μας, είναι πλέον αδιανόητη και ανεπίτρεπτη.
Δεσμευόμαστε ως νέα Δημοτική Αρχή να συνεργαστούμε με τα Πανεπιστήμιά μας και τα Ερευνητικά Ινστιτούτα της περιοχής ενεργοποιώντας όλους εκείνους τους θύλακες παραγωγής γνώσης που υπάρχουν μέσα σε αυτά για την βέλτιστη επίλυση προβλημάτων και την αξιοποίηση των καλύτερων μυαλών στην κατεύθυνση της δημιουργίας μιας Πάτρας που οι πατρινοί θα χαίρονται να την ζουν και οι επισκέπτες θα επιθυμούν να την επισκέπτονται» τόνισε ο κ. Αϊβαλής.