Στις 25 Ιουνίου η οριστική απόφαση του Κατσιφάρα για το Δήμο Πάτρας

Θα παραμείνει ως εκτιμητής του σκληρού μπραν ντε φερ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ και θ’ αναμένει το αποτέλεσμα της εθνικής κάλπης του Ιουνίου ο πρώην περιφερειάρχης – υφυπουργός και βουλευτής, Απόστολος Κατσιφάρας, πριν ανακοινώσει την απόφασή του για τη διεκδίκηση της Δημαρχίας στην Πάτρα.

«Το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής έφερε τα πάνω – κάτω και απαιτείται ψύχραιμη και κυρίως συνολική ανάλυση, μετά και τις δεύτερες κάλπες», τονίζεται από το στενό του περιβάλλον, γι’ αυτό και αναβάλλεται η δημοσιοποίηση των προθέσεών του για τον Δήμο Πατρέων.

Ο Απόστολος Κατσιφάρας, μέσω έγκυρων κύκλων του, διαμηνύει ότι θέλει να έχει καθαρή εικόνα της εθνικής κάλπης, υποστηρίζοντας ότι «η τελική εκτίμηση θα είναι εκείνη που θα καθορίσει ποιο θα είναι το επόμενο κρίσιμο βήμα του».

Εκτιμάται, πάντως, από «δικούς» του ανθρώπους ότι «είναι πλέον η υποψηφιότητα του Βασίλη Αϊβαλή που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ μια… μουδιασμένη υποψηφιότητα», ενώ λέγεται με νόημα : «Δεν ευνοείται από τις πολιτικές εξελίξεις».

Εξάλλου, τονίζεται ότι η «αναβολή της δημοσιοποίησης των προθέσεων του Απ. Κατσιφάρα δεν δυσκολεύεται από τη ροή του πολιτικού χρόνου, αφού είναι δεδομένη η ευρύτατη αναγνωρισιμότητά του, αλλά και η ετοιμότητα ενός ευρύτατου επιτελείου γύρω του, που θα αναλάβει δράση, αν κι όταν αποφασίσει να ανακοινώσει την επίσημη υποψηφιότητά του για τον Δήμο».

Κοντολογίς, αμέσως μετά τις επόμενες εκλογές της 25ης Ιουνίου, χωρίς άλλη αναβολή, θα ανακοινώσει την απόφασή του.