Ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Πελεκούδας, παραβρέθηκε, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής, στην εκδήλωση με θέμα «Φτιάχνω τον κόσμο που θέλω» που διοργάνωσαν στο χώρο των Παιδικών Κατασκηνώσεων του Δήμου Πατρέων στα Ροΐτικα, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας ΠΕ Αχαΐας «Καλλίπολις» και η εθελοντική ομάδα πρόληψης «Αναβαθμός» που δραστηριοποιείται στη Δημοτική Ενότητα Βραχναιίκων – Παραλίας Πατρών.

Ο Δ. Πελεκούδας, που είναι και αντιπρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης, σε σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε τη χαρά του για τον πλούσιο ετήσιο απολογισμό δράσης του Κέντρου Πρόληψης και για τη συμμετοχή των παιδιών.

Τόνισε δε, ότι η Δημοτική Αρχή έχει ως βασική προτεραιότητα τις ανάγκες των παιδιών γι’ αυτό και κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τις ικανοποιήσει. «Για τις ανάγκες των παιδιών έγιναν οι δημοτικές ημερήσιες παιδικές κατασκηνώσεις κι επιδιώκουμε να έχουν όλα τα παιδιά, στις γειτονιές της πόλης, χώρους για να αναπτύσσουν τις δράσεις τους» είπε ο Δ. Πελεκούδας και υπογράμμισε το σημαντικό ρόλο της πρόληψης και την κάθετη θέση του Δήμου ενάντια σε κάθε εξάρτηση.

Η Δημοτική Αρχή στηρίζει όλες τις δράσεις που αφορούν στην πρόληψη είπε και συνεχάρη όλους για το που κάνουν κάθε χρόνο.

Η εκδήλωση έκλεισε με δρώμενο του Εργαστήριου του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας που ανέδειξε σημερινά καθημερινά ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία και καταχειροκροτήθηκε από τους παριστάμενους.